Eau de cologne

De heerlijkste eau de cologne bestellen doe je bij wehkamp

In ons assortiment vind je de meest populaire eau de cologne merken. Kies voor de eeuwenoude 4711 eau de cologne, de Acqua di Parma eau de cologne of de cologne van Chanel. Je kunt eau de cologne bestellen voor jezelf, maar je kunt ook je partner verrassen. Wij hebben luxueuze eau de cologne voor mannen en voor vrouwen.

Wat is eau de cologne?

Tegenwoordig zijn er veel termen voor geurtjes en sommige worden regelmatig door elkaar gehaald. Zo is er eau de cologne, eau de toilette, eau de parfum en parfum. Het verschil zit hem in de geurconcentraties. Bij parfum is deze het hoogste, in de regel 20 tot wel 40 procent. Bij eau de parfum is de geurconcentratie al een stuk lager, vaak ongeveer 15 procent. Bij eau de toilette gaat het om een percentage van 5 tot 15 procent en cologne heeft de laagste geurconcentratie: 3 tot 5 procent. Per merk kan er overigens wel wat verschil zitten tussen de geurconcentraties. Logischerwijs hoef je van parfum slechts een paar druppels op te doen om de hele dag heerlijk te ruiken, terwijl je met cologne rijkelijk kunt sprayen. Het is vluchtiger en eau de cologne gebruik je dan ook vaak meerdere keren per dag. Doordat de geurstofconcentratie lager is, is de kans op een allergische reactie lager dan bij parfum.

Welke eau de cologne gebruik jij graag?

Er zijn veel eau de cologne merken waar je uit kunt kiezen. Ben je verliefd geworden op de Acqua di Parma eau de cologne of is de cologne van Baldessarini meer iets voor jou? Bij ons kun je eau de cologne bestellen voor vrouwen en eau de cologne voor mannen. Met welk geurtje verwen jij jezelf binnenkort?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Het mooie van de herfst
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help