POP top teaser image

Gucci geuren

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Gucci

Gucci is een Italiaans modebedrijf dat is opgericht door Guccio Gucci in 1921. Hij startte een klein winkeltje bedoeld voor de verkoop van leer. Na enkele jaren begon hij ook leren tassen te verkopen aan ruiters. Hiermee bouwde hij een goede reputatie op. In 1938 werd de eerste vestiging in Rome geopend en kwamen zijn zoons het bedrijf versterken. In 1951 opende Gucci een winkel in de modehoofdstad van Italië, Milaan. Twee jaar later breidde de zaak zich uit met de opening van een filiaal in Manhattan, New York.

Al snel werden er naast tassen ook andere lederwaren ontworpen. Het assortiment werd uitgebreid met koffers, schoenen, parfums en kleding. De Gucci producten, voorzien van een rood-groen logo van twee met elkaar verbonden G’s, werd zeer geliefd ontvangen. Het logo van Gucci staat voor de initialen van de naam van de oprichter: Guccio Gucci. Het logo werd in 1933 ontworpen door zijn zoon Aldo.

Geuren

House of Gucci lanceerde in 1974 het eerste parfum voor vrouwen, Gucci No.1. Tegenwoordig beschikt Gucci over zowel dames als herengeuren. Ben je op zoek naar een verleidelijke geur? Dan is een Gucci parfum voor dames zoals Guilty zeer geschikt. In deze variant wordt de frisheid van mandarijn en perzik gecombineerd met de bloemige geuren van sering en geranium. Met deze gepassioneerde en gedurfde geur trek je zeker de aandacht. Ook voor mannen heeft Gucci vele geuren ontwikkeld. Een rebelse man kiest voor Gucci Guilty Pour Homme. Deze geur is uitdagend en verleidelijk met topnoten van lavendel en citroen. Het parfum heeft een heerlijk oosterse en houtachtige geur.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help