POP top teaser image

Eau de parfum

Eau de parfum of eau de toilette, voor de meesten lijkt het hetzelfde maar er zit toch echt verschil in! Eau de parfum bevat meer geurbestanddelen waardoor de geur langer blijft hangen dan bij een eau de toilette. Dit zie je vaak terug in het prijsverschil. Bedenk van tevoren goed wat je belangrijk vindt voordat je een geur aanschaft. En mocht je voorkeur naar eau de parfum uitgaan, kijk dan eens naar de eau de parfum voor haar. Vóór 23.59 besteld is de volgende dag al in huis!

306 Resultaten
Aanbevolen

306 Resultaten

Verwen jezelf met je favoriete eau de parfum

Of je nu een avondje gaat stappen, een dagje uitgaat of de hele dag op kantoor gaat doorbrengen, de kans is groot dat je de deur niet uitgaat zonder eerst eau de parfum op te doen. Met een lekker luchtje op voelen we ons zelfverzekerder, alsof we de hele wereld aankunnen. Ben jij nog op zoek naar een parfum die jou het gevoel geeft dat je klaar bent om iedere uitdaging aan te gaan? Dan zal je je zeker thuis voelen in ons assortiment! Bij ons kun je de heerlijkste parfum online kopen van je favoriete merken. Kies onder andere uit parfum van Boucheron, Boss, Armani, Calvin Klein en Dolce & Gabbana.

Eau de parfum voor heren en dames

Bij wehkamp koop je de lekkerste eau de parfum voor dames en heren. Je kunt parfum kopen voor jezelf, maar het is ook heel leuk om een flacon cadeau te geven aan je partner. Ga bijvoorbeeld voor de Miss Dior eau de Parfum voor haar of voor de Tom Ford parfum voor hem.

Hoe breng je een luchtje het beste aan

We kunnen intens genieten van een pas opgespoten geurtje, maar het luchtje lijkt altijd weer zo snel te verdwijnen! Dat komt deels doordat we gewend raken aan de geur, maar het kan ook zijn dat de parfum verkeerd opgespoten wordt. Hoe breng je het dan op een juiste manier aan? Zorg er ten eerste voor dat je huid schoon en droog is. Het beste spuit je je geurtje dus op na het douchen. Spuit het luchtje op achter je oren, in je hals, in je knieholtes, in de holtes van je ellenbogen en op je polsen. Wrijf de parfum niet uit en trek ook niet direct je kleding aan nadat je je luchtje hebt aangebracht. Laat het eerst goed intrekken. Als je op deze manier je parfum aanbrengt, geniet je er de hele dag van!

Jouw favoriete parfum in de aanbieding

De prijs van een luchtje hangt af van de geurconcentratie, de geurbestanddelen en het merk. Wellicht heb je een dure smaak, maar dat betekent nog niet dat je veel hoeft uit te geven aan eau de parfum voor heren of eau de parfum voor dames. Bij wehkamp hebben we namelijk met regelmaat parfum in de aanbieding. Dat maakt parfum online kopen pas echt leuk.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën