POP top teaser image

Anyday mode voor dames

Anyday heeft een dappere, jonge mentaliteit en we weten dat het er niet om gaat welke maat je draagt, maar hoe je je maat draagt. Anyday is een maat-inclusief merk gemaakt voor stijlvolle vrouwen die zelfverzekerd, zelfbewust en vooral zichzelf durven te zijn. Bij Anyday gaat het er niet om je rondingen te verbergen, maar om ze te omarmen met kleuren en positieve energie.

15 Resultaten
Aanbevolen

15 Resultaten

Anyday

heeft een dappere jonge mentaliteit en we weten dat het er niet om gaat welke maat je draagt, maar hoe je je maat draagt.

Anyday

is een maat-inclusief merk gemaakt voor stijlvolle vrouwen die zelfverzekerd, zelfbewust en vooral zichzelf zijn. Het gaat er niet om je rondingen te verbergen, maar om ze te omarmen met kleuren en positieve energie.

Bij Anyday gaat het erom je elke dag met vertrouwen te kleden en we zijn trots om vier jaarlijkse collecties te presenteren, twee grotere en twee kleinere, evenals twee expresscollecties.

We geloven in de mogelijkheid om je zelfvertrouwen en je humeur te boosten door je te kleden in felle kleuren, glitters en de laatste nieuwste trends te dragen. Daarom hebben we ook een 'self-love club' op Instagram gelanceerd. Op insta delen we veel toffe inspiratie en goede energie. We willen dat vrouwen de beste en kleurrijkste versie van zichzelf zijn. We doen het maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag. We doen het... Anyday!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help