POP top teaser image

Ydence kleding voor dames

Sinds 2012 is Ydence een feit, een modelabel ontworpen en ontwikkeld in Nederland. Ydence is een label met een eigentijdse feel. Kenmerkend voor Ydence zijn vrouwelijkheid, prints en speelse designs in combinatie met een rauw randje en een romantische twist. Geïnspireerd door jou & ontworpen voor jou; de jonge, modebewuste vrouw, die door middel van haar persoonlijke stijl laat zien wie ze is. Met een ontdekkend karakter vol fun, wanderlust en ambities.

69 Resultaten
Aanbevolen

69 Resultaten

Ydence collectie stoer en vrouwelijk

De dameskleding van Ydence is stoer en vrouwelijk tegelijk. Dit merk wordt nog steeds ontworpen en ontwikkeld in Nederland, waardoor de ontwerpers precies weten wat de Nederlandse moderne en ietwat stoere jonge vrouwen graag dragen. Ydence kleding is gemaakt van zachte stoffen in mooie kleuren en heeft soms speelse prints, felle kleuren en stoere details.

Ydence eigentijds en zelfbewust

De Nederlandse vrouw is over het algemeen eigentijds en zelfbewust. Dat straalt ze uit en wil ze laten zien. Wil jij ook graag jouw eigen, unieke stijl tot uiting laten komen in je outfit? Dan kun je alle kanten op met de speelse collectie van Ydence. Zo heeft Ydence in de nieuwe collectie altijd items die makkelijk te combineren zijn met kledingstukken van voorgaande seizoenen. Deze vind je makkelijk terug in de Ydence sale. Combineer bijvoorbeeld een Ydence jurk uit de nieuwe collectie met een zacht vest uit dezelfde collectie of een vest dat fijn is afgeprijsd.

Kleding met een rauw randje

Chique en elegant, maar niet té. Ydence onderscheidt zich door wat rauwe en stoere details aan de kledinglijnen toe te voegen. Zoals bij de blouses. Een Ydence blouse is vrouwelijk, bijna romantisch zelfs. Maar een bijzondere kraag, subtiele borduursels of een aparte pasvorm maken de blouse net even anders, net even stoerder. Dat geldt ook voor de andere items, zoals bijvoorbeeld de Ydence rok. Elke rok is vrouwelijk en romantisch, maar toch een beetje stoer.

Fashion voor jonge modebewuste vrouwen

De jonge vrouw van nu is modebewust en wil graag vaak van kleding wisselen. De betaalbare mode van Ydence helpt daar zeker bij. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit is de kleding van dit Nederlandse modemerk betaalbaar. Hierdoor zie je er iedere dag weer geweldig uit in kleding van Ydence.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën