POP top teaser image

Expresso kleding voor dames

310 Resultaten
Aanbevolen

310 Resultaten

Expresso kleding voor zelfbewuste vrouwen

Kleding van het modemerk Expresso straalt zelfvertrouwen uit. Elke collectie is geïnspireerd op wat de ontwerpers om zich heen zien en op de mode van de straat. Expresso weet precies wat vrouwen willen: zo'n 80 procent van de medewerkers van dit bedrijf is zelf vrouw.

Expresso dameskleding modieus en elegant

Hoewel Expresso ieder jaar vier collecties in meerdere thema's uitbrengt, is het voornaamste kenmerk van de kleding van dit Nederlandse bedrijf elegantie en modieusheid. Daarnaast zijn de stoffen, patronen en modellen vernieuwend en uitgesproken. Expresso kleding heeft de nieuwe collectie altijd zo samengesteld dat items makkelijk te combineren zijn. Zo kun jij elke dag weer je eigen stijl creëren. Combineer een leuk T-shirt of top met een nette broek of een mooie jeans, of draag een gave jurk met een warme trui of zakelijke blazer. Alles is mogelijk, in elke kleur en ieder model. Zolang jij je er maar prettig in voelt.

Combineer Expresso damesmode online

Online kun je elk kledingstuk van Expresso op je gemak bekijken, combineren en outfits samenstellen. Houd je van duurzame materialen? Dan zijn de items van het duurzame ecovero, linnen, tencell, viscose, lyocell of modal en het gerecycled polyester echt wat voor jou. Maar ook bij de kledingstukken die gemaakt zijn van bijvoorbeeld jersey, corduroy of imitatieleer is Expresso milieu- en mensbewust. Expresso werkt samen met de Fair Wear Foundation, een organisatie die zich inzet voor betere omstandigheden in fabrieken waar kleding wordt geproduceerd. Met het zoekfilter aan de linkerkant van het menu kun je alles aanklikken wat voor jou belangrijk is, zoals het soort kledingstuk waar je naar op zoek bent, maar ook kleur, materiaal, maat en het bedrag dat je maximaal wilt uitgeven.

Vrouwen centraal

Bij het modemerk Expresso staan vrouwen centraal. De kleding is niet alleen elegant, stijlvol en comfortabel, maar ook nog eens betaalbaar. Zo kun je de nieuwe items uit de laatste collectie makkelijk combineren met de Expresso kleding die in de sale te vinden is. Dankzij de soms hoge kortingen in de uitverkoop scoor je een geweldige outfit voor een betaalbaar bedrag, zoals een leuke jurk of een mooie jas. De ontwerpers van Expresso weten wat vrouwen mooi vinden en hoe de kleding het best tot z'n recht komt op het vrouwenlichaam. Daarom zit de kleding niet alleen comfortabel, je draagt het ook met flair.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën