POP top teaser image

FREEQUENT kleding voor dames

FREEQUENT is een merk voor vrouwen die mode dragen hoe zij dat leuk vinden. Trends van deze tijd, coole combinaties en eerlijke prijzen van de collecties van FREEQUENT maken het mogelijk om een outfit te creëren voor elke gelegenheid. De kledingstukken maken het mogelijk om je outfit te veranderen naar je stemming, en aan te passen wanneer je uitgaat, naar het werk gaat of wilt uitpakken.

119 Resultaten
Aanbevolen

119 Resultaten

FREEQUENT

‘Mode is onze agenda’Stijl, mode en passie. FREEQUENT heeft een collectie van zorgvuldig geselecteerde kleding voor iedereen. Het merk houdt van mode en denken 24/7 creativiteit. Ze vinden inspiratie overal ter wereld - New York en Parijs, Londen en Milaan. Het merk gaat waar de hype is maar voor FREEQUENT is het gewoon creatief denken met een globale houding.

Complete collectie

FREEQUENT is de "Ultimate full range closet" die de klanten de nieuwste mode in één merk aanbiedt. De vele collecties hebben zowel coole items als vrouwelijke stijlen met een zachte zoetheid. FREEQUENT is gelanceerd in 2009 en is een nieuw merk bij naam maar achter de scène is er een professioneel team van hooggeschoolde en toegewijde mensen die allemaal een lange geschiedenis hebben van nauwe relaties met onze zorgvuldig geselecteerde partners uit de hele wereld.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën