POP top teaser image

CKS kleding voor dames

Als 100% Belgisch fashion label creëert CKS on-trend items voor vrouwen en kids waarbij de fun factor nooit ontbreekt. Denk aan kwaliteitsvolle, easy-to-wear items met krachtige prints, sprekende kleuren en onverwachte eye-catchers. De collecties bestaan uit nieuwe interpretaties van wardrobe essentials die teruggrijpen naar de betekenis van CKS: Contemporary Key Styles. Of het nu is om een dagje te shoppen, er stijlvol bij te lopen op het werk, of om te brunchen met vriendinnen: de looks van CKS geven jouw zelfvertrouwen op elk moment een boost. Van essentials with a twist tot unieke items die je durft mixen en matchen volgens jouw stijl.

69 Resultaten
Nieuwste collectie

69 Resultaten

MADE IN BELGIUM, LOVED BY YOU

Als 100% Belgisch label creëren we bij CKS kleding voor dames die jouw zelfvertrouwen boost. Onze feelgoodmissie? Zorgen voor happy vibes door je te inspireren om jezelf te zijn in unieke, kleurrijke looks voor elke gelegenheid.

UNIQUE PRINTS

Energieke prints zitten in ons DNA! Strepen, ruiten, bloemen, abstracte vormen... Onze collecties bestaan elk seizoen opnieuw uit unieke, on-trend dessins ontworpen door ons in-house design team. Met pen, penseel of digitaal getekend: door met verschillende technieken te experimenteren, ontwikkelen zij sprekende prints die de hoofdrol spelen binnen elke capsule.

OUR VALUES

CKS staat voor speelsheid en moedigt je aan om uit jouw comfortzone te stappen met behulp van originele collecties. Met collecties afgestemd op ieders persoonlijkheid en figuur sta jij als klant op de eerste plaats. Ons doel? De perfecte outfit vinden waarin je je goed voelt. Verwacht je aan hoogstaande kwaliteit, zowel in afwerking als in materiaalkeuze, waardoor je lang van je favoriete CKS items kan genieten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.