POP top teaser image

Modström kleding voor dames

104 Resultaten
Aanbevolen

104 Resultaten

Modström kleding met een rauw tintje

Als vrouw met een urban lifestyle, die helemaal zichzelf is en het leven liefheeft, zal je de collectie van het Deense Modström zeker kunnen waarderen. Vrouwelijke kleding, maar dan met een rauw tintje. Dat is Modström en dat ben jij.

Modström voor dames

Modström is een kledingmerk voor dames, maar dan wel voor dames met een eigen mening die dit graag laten zien in hun kleding. De collectie is hip, helemaal up-to-date en verandert razendsnel. Net zoals jij in het leven staat. Met de outfits en bijvoorbeeld de Modström winterjassen of blouses onderscheid je jezelf van de massa. Alle kledingitems zijn net even anders dan wat anderen dragen.

Modström kleding voor elke gelegenheid

Hoewel het merk Modström een eigentijdse touch aan de kleding voor dames geeft, kun je er toch overal mee voor de dag komen. De gebreide spencers, zakelijke colberts en flared pantalons zijn prima geschikt voor zakelijke gelegenheden. In je vrije tijd kan je ook alle kanten op met deze kleding. Van sweatpants tot vrouwelijke jurkjes met een drukke print, aan elke liefhebber van het merk Modström is gedacht tijdens het ontwerpen van outfits. Het is bovendien fijn om te weten dat Modström rekening houdt met het milieu. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor duurzaam gerecycled polyester, biologisch katoen of modal.

Hip en trendy

Eigentijds, hip, hedendaags en met een vrolijke ondertoon. Kun jij je hierin vinden, bekijk dan de collectie van Modström online. Ook in de Modström sale vind je vast leuke items waarmee jij je kledingkast kunt aanvullen. En hoewel Modström razendsnel nieuwe collecties bedenkt voor aankomende seizoenen kun je alle nieuwe kledingstukken en die van voorgaande seizoenen perfect blijven combineren. Zo heb je het hele jaar door een mooie collectie met Modström items.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën