POP top teaser image

Catwalk Junkie kleding voor dames

Catwalk Junkie is opgericht door een groep vrienden die op zoek was naar een manier om zich te onderscheiden. Ontevreden met het mode-aanbod begonnen ze zelf een merk dat lef met stijl en creativiteit combineert. Geïnspireerd door de catwalk geeft Catwalk Junkie een eigen, unieke draai aan heersende trends. Join the addiction!

56 Resultaten
Aanbevolen

56 Resultaten

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie is een kledingmerk geïnspireerd door een good vibes-lifestyle, gevestigd en ontstaan in Amsterdam. Het doel is simpel: het creëren van producten van hoge kwaliteit die makkelijk, uniek en leuk zijn – net zoals de Catwalk Junkie-klant. Vanuit die gedachte wordt ieder kledingstuk gemaakt. Catwalk Junkie is in 2009 opgericht en is vandaag de dag te vinden in meer dan 750 geselecteerde winkel wereldwijd, met brandstores in Mannheim en Amsterdam. Catwalk Junkie bestaat uit een klein team van creatieve en gepassioneerde individuen, die gefocust zijn op het creëren van een volledige, levendige en hoogwaardige collectie om zoveel mogelijk uit het leven te halen. Het team is een groep van toegewijde vrienden op zoek naar originaliteit en naar een manier om zichzelf te uiten.

Passie voor mode

Het begon met een uit de hand gelopen passie en een liefde voor bedrukte T-shirts. De oprichter raakte gedurende zijn leven in de Verenigde Staten geïnspireerd. In 2006 lanceerde hij eigenhandig zijn eigen mannenlabel Kultivate, gevolgd door Catwalk Junkie voor vrouwen. De naam Catwalk Junkie komt voort uit de passie om constant bezig te zijn met de laatste trends en streetstyles van over de hele wereld. Het team mengt inspiratie met creativiteit, houding, persoonlijkheid, een vleugje opstandigheid en kick-ass teamwork.

Een unieke stijl

Catwalk Junkie streeft naar een unieke stijl van mode voor iedereen die een statement wil maken, zonder een volger te zijn. Het merk creëert betaalbare, alledaagse kledingstukken die gemaakt zijn om de klant een geweldig gevoel te geven en om ze aan te moedigen om het beste uit het leven te halen. Simply to kick-ass every single day!

Iedereen geeft om goede kwaliteit. Sinds de eerste dag kiest het merk er voor om te werken met luxe stoffen en betrouwbare fabrikanten. De topprioriteit is om voor de klant de beste mogelijke kwaliteit te bieden, loyaliteit is immers onbetaalbaar. Bij Wehkamp vind je een uitgebreide collectie van unieke T-shirts, fijne jurkjes en mooie sweaters

LIVE YOUR LIFE. TAKE CHANCES. DON’T WAIT. BECAUSE RIGHT NOW IS THE OLDEST YOU’VE EVER BEEN AND THE YOUNGEST YOU’LL EVER BE AGAIN. – CATWALK JUNKIE

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën