POP top teaser image

Baby's Only babykamer

26 Resultaten
Aanbevolen

26 Resultaten

Alle benodigdheden voor de babykamer

Wanneer je jouw Baby's Only babykamer gaat inrichten, mag het je baby aan niets ontbreken natuurlijk. Je wil vooral dat die kleine er lekker warmpjes bij ligt. Wij helpen je niet alleen aan alle benodigdheden voor de babykamer, we hebben ook alle spullen voorhanden die je baby lekker warm de winter doorhelpen.

Lekker warm slapen met een slaapzak van Baby's Only

In een comfortabele Baby's Only slaapzak valt je baby heerlijk in slaap. De slaapzakken hebben een heerlijk zachte en ademende structuur. Die helpen baby's om lekker door te slapen. Dat is goed voor je baby én voor jou als ouder. Er is veel beenruimte waardoor de slaapzakken ook als trappelzak kunnen worden gebruikt. Door het trekkoordje sluit je de slaapzak goed af om binnenstromende kou te voorkomen.

Warm de winter door met een deken van Baby's Only

In de donkere koude maanden verwen je jouw baby met een extra dekentje. Een Babys Only deken houdt je baby namelijk heerlijk warm. Wij hebben voor jou baby dekentjes die uitstekend geschikt zijn voor in de wieg of dekens voor in het ledikant. Een wiegdeken van Baby's Only hebben wij voor jou in meerdere soorten. Voor in de herfst en winter een lekker warme deken van gebreide stof en als het wat minder koud is, houd je je baby warm met een wat dunnere deken van bijvoorbeeld zachte geribbelde stof. Wiegdekens gebruik je ook prima in de kinderwagen wanneer je er op uit gaat.

Specifiek ontworpen voor comfortabel slapen in een ledikant is de Baby's Only ledikantdeken. Met de voor een ledikant uitgesneden afmetingen ligt je baby er heerlijk warmpjes bij. Bekijk in het assortiment bedtextiel voor de babykamer al onze warme en stijlvolle dekentjes waar jouw baby heerlijk onder kan slapen.

Omkleden en verschonen met een aankleedkussenhoes

In je Baby's Only babykamer mag een Baby's Only aankleedkussenhoes niet ontbreken. De aankleedkussenhoezen hebben een vaste pasvorm waarbij je baby comfortabel op het middenstuk blijft liggen; waar ze ook veilig blijven liggen als de strijd tussen jou en je baby losbarst over het wel of niet aangekleed willen worden. Met de comfortabele aankleedkussenhoezen ben je in ieder geval in het voordeel om deze strijd te beslissen. Succes met aankleden!

Het eigen plekje van je baby in de woonkamer

De babybox die je in je woonkamer hebt staan, verdient specifieke aandacht. Hier kan je baby zich terugtrekken wanneer hij of zij er behoefte aan heeft. Of wanneer jij daar behoefte aan hebt natuurlijk. De box is de plek waar jouw baby even fijn kan spelen of even een heerlijk dutje gaat doen. Met een Babys Only boxkleed ligt je baby er lekker zacht bij. We hebben voor jou allerlei soorten boxkleden. In uiteenlopende kleuren en van verschillende materialen. Van warme gebreide boxkleden tot dubbelzijdige boxkleden met twee verschillende soorten stof.

Op reis met een omslagdoek van Baby's Only

Wanneer je er op uit gaat, houd je je baby lekker warm met een Baby's Only omslagdoek. Je wikkelt je baby lekker warm in een deken die gevoerd is van binnen. Door de uitsparingen zijn de omslagdoeken ook uitstekend geschikt voor het gebruik in een Maxi Cosi of andere autostoeltjes. Bekijk bij de wikkeldoeken voor onderweg al onze omslagdoeken van Baby's Only.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help