Slaaptrainers

15 Resultaten
Aanbevolen

15 Resultaten

Een goede nachtrust voor jou en je kind met een slaaptrainer van wehkamp

Je kinderen zijn schatten, maar soms kunnen ze je tot wanhoop drijven. Heb jij ook zo’n wakkere kleuter die ’s ochtends heel vroeg al naast jouw bed staat als jij nog op één oor ligt? Het kan je tot wanhoop drijven. De slaaptrainer voor je kind is een soort kinderwekker. Jouw peuter of kleuter kan nog geen klokkijken. Met de slaaptrainer wekker leert je kind spelenderwijs wanneer het tijd is om op te staan.

De slaaptrainer klok: de uitvinding voor jonge ouders

Kinderen zitten vaak bomvol energie. Ze kunnen de hele dag doorgaan en dat vraagt behoorlijk wat van jou. Je hebt je nachtrust hard nodig om de volgende dag weer samen met je kind fris en vol verwachting de nieuwe dag te beginnen. Kinderen hebben een ander tijdsbesef dan volwassenen. Zo gebeurt het dat jouw kleintje niet kan wachten om op te staan als de zon is opgekomen. Zeker in de zomermaanden is dat wel erg vroeg. Dankzij de slaaptrainer klok leert je peuter of kleuter wanneer het zijn bed uit mag. De slaaptrainer wekker maakt geen geluid als jij dat niet wilt. Je peuter mag rustig doorslapen en als hij toch wakker wordt, weet hij dat hij van jou ook zijn bed uit mag.

Je kleine geniet van de leuke kleurtjes

Wie wil er nu niet zo’n vrolijke slaaptrainer schaap? Als Sam het schaap zijn ogen dicht doet, is het tijd om te slapen. ’s Ochtends heeft Sam zijn ogen weer open en is het scherm van de slaaptrainer baby van rood weer groen. Het is tijd om op te staan! Is het bijna tijd, dan wordt het scherm oranje. Nog heel even geduld!

De slaaptrainer lamp is de perfecte aanvulling op de kinderkamer

Zo’n slaaptrainer baby is vooral praktisch, maar staat ook heel leuk op de kinderkamer. De vrolijke kleuren en grappige figuren zijn gemaakt om de kinderkamer van jouw kleine op te vrolijken. Koop bij wehkamp ook andere spullen voor de inrichting van de kinderkamer. Wij hebben handige commodes die het je makkelijk maken je baby aan te kleden en te verschonen. Ontdek onze complete collectie voor de kinderkamer.

Shop de slaaptrainer in de aanbieding

Heb jij deze handige slaaptrainer ook liever vandaag dan morgen in huis? Bestel 'm meteen bij ons en misschien wel in de aanbieding!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help