POP top teaser image

Meyco babykamer

630 Resultaten
Aanbevolen

630 Resultaten

Meyco in de babykamer

Als kersverse ouder van een prachtig klein wonder wil je dat je baby niets tekort komt. Meyco heeft voor jouw baby alle producten en artikelen om hem of haar te laten genieten van die vele uurtjes slaap. Iets waar jij als ouder dubbel van wilt genieten. Het liefst zit je nog zo lang mogelijk op die roze wolk en gebroken nachten helpen je daar niet bij. Wij helpen jou om je eigen Meyco babynest te creëren waar die kleine heerlijk gaat doorslapen.

Voor het slapen gaan

Jouw baby slaapt heerlijk door met een ledikantdeken van Meyco. De katoenen dekens worden in Duitsland niet alleen onder de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd, de dekentjes krijgen ook nog eens een unieke nabehandeling. De katoenen dekens worden geweven en daarna opgeruwd. Zo krijgt de deken de zachtheid van een fleecedeken, terwijl het warmtevasthoudende aspect van katoen behouden blijft. Wat zal die kleine er lekker onder slapen!

Wij hebben ook heerlijk warme en zachte mixed dekens van Meyco voor jouw baby. Deze dekens bestaan uit twee lagen. De eerste laag uit 100% katoen, de tweede laag uit 80% katoen en 20% polyester. De mixed dekens zijn uitstekend geschikt voor de koude en donkere maanden om je baby lekker warm te houden.

Warm slapen in de wieg

Lekker uitbereid slapen in de wieg doet je baby met een Meyco wiegdeken. De gebreide wiegdekens van 100% katoen voelen heerlijk zacht aan en laten de kleine comfortabel slapen. Net zoals de ledikantdekens heeft Meyco ook veel mixed dekens die in de koude maanden je baby lekker warm houden.

Meer Meyco voor in de wieg of het ledikant

Je baby comfortabel warm houden doe je niet alleen met dekentjes. Met een Meyco hoeslaken ligt je kleine op een fijne zachte ondergrond die door de geweven katoenen structuur lekker ademt. Bij ons bestel je hoeslakens van Meyco voor zowel de wieg als het ledikant.

Eropuit met je kleine

Het is zo fijn om af en toe een frisse neus te halen met de kleine. Wel goed ingepakt natuurlijk. Met een Meyco wikkeldeken pak je jouw baby lekker warm in en gaan jullie samen in de herfst van de vallende blaadjes genieten. Voor in de buggy houd je ze extra warm met een Meyco voetenzak.

Een uitvoering die bij je past

Wij hebben allerlei Meyco spulletjes voor jou in diverse kleuren beschikbaar. Op onze website zie je per artikel welke kleur er van dat artikel beschikbaar is. Voor elk kleurtype hebben wij meerdere afbeeldingen van de desbetreffende kleur toegevoegd. Slaapt die van jou straks heerlijk rustig onder een stoer Meyco camel dekentje? Of toch in die stijlvolle Meyco forest green slaapzak? Welke uitvoering jij ook wil hebben, wij hebben het voor je!

Op zoek naar andere producten van Meyco? Grote kans dat je slaagt bij wehkamp. Regelmatig hebben wij tal van leuke aanbiedingen van diverse Meyco artikelen voor jou. Ga naar de Meyco sale en je ziet direct alle lopende aanbiedingen die wij voor jou op dit moment hebben.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën