Babyweegschalen

Vooral in de eerste levensfase wil je het groeiproces van je kindje nauwkeurig bijhouden. Een babyweegschaal is hierbij onmisbaar. Met een babyweegschaal van Alecto of Luvion kun je jouw baby veilig wegen. De weegschalen wegen veelal tot 20 kg en zijn dus een aantal jaren te gebruiken.

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Babyweegschaal

Een babyweegschaal helpt je nauwkeurig het gewicht en de groei van je baby bij te houden. Groeit je kindje wel goed? Krijgt hij/zij voldoende voeding binnen? Dit zijn vragen die je vooral in de eerste levensfase goed in de gaten wil houden, een babyweegschaal kan je daarbij helpen. De weegschalen zijn erg nauwkeurig en door de curve in het midden van de weegschaal blijft je kindje stabiel en veilig liggen. Een aantal babyweegschalen hebben een geheugenfunctie, waardoor je de groei niet zelf uit hoeft te rekenen.

Borstvoeding

Je kan een weegschaal ook gebruiken om te meten hoeveel borstvoeding je baby gekregen heeft. Weeg je kindje voor en na het geven van borstvoeding en vergelijk het gewicht. Zo weet je meteen hoeveel je kindje gedronken heeft.

Wil je gelijk beginnen met de groei van je baby te monitoren? Bij wehkamp kan je de weegschaal vandaag bestellen en morgen al in huis hebben.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help