POP top teaser image

Jollein babyslaapzakken

31 Resultaten
Aanbevolen

31 Resultaten

Goede nachtrust met een Jollein slaapzak

Of het nu gaat om een middagdutje of de nachtrust, je wilt dat je kindje goed slaapt. Je baby moet zich daarom comfortabel en veilig voelen. Je kunt het bedje opdekken met een laken en deken, maar als je kleintje veel beweegt, kan hij of zij zich onder de dekens vandaan woelen waardoor je kindje het koud krijgt. Of je baby kan met zijn of haar hoofdje onder de dekens terecht komen. Een babyslaapzak is dan een goede oplossing. Wij hebben een Jollein slaapzak in allerlei variaties, zodat jij de perfecte slaapzak voor jouw baby kunt vinden!

Voor elk seizoen een Jollein slaapzak

In de winter slaap je onder een warm dekbed, in de zomer misschien alleen een laken. Je kunt niet slapen als je het te warm of te koud hebt. Hetzelfde geldt voor je kindje. Daarom hebben wij een babyslaapzak voor elk seizoen. Met een Jollein winterslaapzak houd je je kleintje ook in de koudste nachten lekker warm. Je kunt de slaapzak eventueel nog combineren met een laken of een dunne deken, maar dat is meestal niet nodig. De mouwen zijn afritsbaar, waardoor deze slaapzak van Jollein voor de winter ook geschikt is voor de mildere nachten of voor koude herfstnachten. Voor warmer weer is er de Jollein zomerslaapzak. Deze is dunner en heeft geen mouwen, zodat je kindje goed warmte kwijt kan. Jollein heeft ook een hydrofiele slaapzak. Deze neemt goed vocht op, maar is snel weer droog. Door de luchtdoorlaatbaarheid krijgt je kindje het minder snel warm. Ideaal voor de zomer dus! Ook voor je grotere kindje, zoals de hydrofiele slaapzak van 110 cm, geschikt voor kindjes vanaf 94 cm. Wil je een slaapzak voor alle seizoenen? Kijk dan eens naar een Jollein 4 seizoenen slaapzak. Je kunt deze aanpassen door de mouwen af te ritsen of in de zomer alleen de voering te gebruiken.

Voor kleine en iets minder kleine kindjes

Je baby kan vanaf de geboorte in een slaapzak slapen als je dat wilt. Vaak zijn kindjes dan nog niet heel beweeglijk, waardoor ze ook prima met een deken kunnen slapen. Vanaf ongeveer 3 maanden kunnen ze op hun buik draaien. Een slaapzak maakt het moeilijker om tijdens het slapen van de rug naar de buik te rollen. Bij ons vind je drie verschillende maten slaapzakken. Een Jollein slaapzak van 70 cm is de kleinste maat die we hebben. Deze kun je gebruiken als je kleintje 60 cm of langer is. De slaapzak is klein genoeg zodat je kindje er niet in wegzakt, maar zit niet te strak zodat je kleintje nog kan trappelen. Zodra je kindje wat groter is, kun je een Jollein slaapzak van 90 cm nemen. De grootste maat die we hebben is 110 cm. Je kindje is vaak al een dreumes als hij of zij in deze slaapzak past. Of je nu op zoek bent naar een winterslaapzak van 70 cm of een hydrofiele slaapzak van 110 cm, bij wehkamp vind je wat je zoekt!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Vandaag al -20% in de app
Download de app

Categorieën

Mijn account
Help