home

Ontdek Maxi-Cosi autostoelen en kinderwagens voor veilig en comfortabel reizen.

Maxi-Cosi blok 1

over Maxi-CosiMaxi-Cosi ontwikkelt al meer dan 30 jaar praktische, veilige en makkelijke artikelen om baby’s en kinderen te vervoeren. Maxi-Cosi blijft innoveren, testen en werken aan nóg meer comfort, gemak en veiligheid. Maxi-Cosi autostoeltjes staan bekend als zeer veilig en scoren erg goed bij autostoeltesten van de ANWB, ADAC en Consumentenbond.

ontdek nu
Home Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Home collectieMet de vertrouwde veiligheid en het comfort dat je van Maxi-Cosi gewend bent, introduceert het merk nu een stijlvolle, multi-functionele Home collectie voor in je huis. Met een wipstoel, eetkamerstoel en co-sleeper.

ontdek nu
Maxi-Cosi blok 3

ontdek Maxi-Cosi i-Size technologieSinds 2013 is er een nieuwe wetgeving voor autostoeltjes. Deze wetgeving wordt ook wel de i-Size (R129) norm genoemd. Deze norm zorgt voor nog meer veiligheid voor het kindje. Daarnaast zijn de autostoeltjes niet meer ingedeeld naar het gewicht maar naar de lichaamslengte. In de toekomst gaat de i-Size norm de wettelijke standaard worden.

ontdek nu
Maxi-Cosi blok 4

ontdek Maxi-Cosi Familyfix (isofix)Met de Maxi-Cosi Familyfix is de veiligheid van het kindje gegarandeerd. Makkelijk te bevestigen aan de Isofix aansluiting in je auto. De Isofix haken zijn bevestigd aan de carrosserie van je auto, zodat losschieten geen optie is.

ontdek nu
Maxi-Cosi Adorra

de AdorraDe Adorra is dé veelzijdige kinderwagen van de toekomst. Met het beste comfort voor je baby en grootste gebruiksgemak voor ouders, is de Adorra ideaal voor zowel buitenwijken als de binnenstad. Je baby ligt er heerlijk comfortabel bij, terwijl jij altijd een ruime boodschappenmand bij je hebt. Heel handig in de supermarkt of als je gaat shoppen. Met een Maxi-Cosi reiswieg of baby autostoeltje tover je de Adorra in slechts twee klikken om in een volledig 3-in-1 reissysteem. Geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar.

shop nu