POP top teaser image

Transparante vazen

12 resultaten
nieuwste collectie

12 resultaten

Voor elke bloem en ieder boeket een glazen vaas die transparant is

Een vaas voor een groot boeket, een vaas voor één prachtige bloem, een vaas ter decoratie in je vitrinekast: een mens heeft nooit vazen genoeg! Er zijn vazen in veel verschillende kleuren en vormen, maar veel mensen geven de voorkeur aan een vaas van glas. Wil jij ook een mooie glazen vaas op tafel zetten? Kijk rustig rond op deze pagina en maak je keuze!

Kleine glazen vaasjes of een grote glazen vaas?

Er zijn vaasjes met een hoogte van 11 cm, maar ook van 20,6 cm of zelfs 29,5 cm. Een hoge glazen vaas komt altijd goed van pas als je een groot boeket in ontvangst mag nemen (of aan jezelf geeft) en het is nooit weg om een extra glazen vaas die transparant is in je bezit te hebben. Bij kleine vaasjes is het juist leuk om een aantal glazen vaasjes bij elkaar te zetten. Zoek ook eens verschillende vormen bij elkaar, dat geeft een speels effect!

De vorm van het glas

Dat een glazen vaas transparant is, zegt nog niets over de vorm van het glas. We hebben onder meer een bolvaas van glas (dat is een glas met een mooie, ronde vorm) en een cilinder vaas van glas in het assortiment. Een cilindervormige vaas heeft een ronde onderkant, maar loopt recht en symmetrisch naar boven.

Jouw prachtige design vaas van glas bij wehkamp

Wil je kleine glazen vaasjes, een hoge glazen vaas of juist een mooie tulpenvaas van glas? Veel merken hebben een prachtige design vaas van glas in hun assortiment opgenomen. Zo verkopen wij onder andere glazen vaasjes van house doctor, riviera maison en hkliving.

De tulp heeft zelfs een eigen vaas

De tulp is een bloem met een eigen vaas! In een vaas voor tulpen komen de tulpen mooi tot hun recht en gaan ze minder gemakkelijk hangen. Als je graag tulpen in huis haalt, kun je eigenlijk niet zonder een tulpenvaas van glas!

Allemaal transparante accessoires bij wehkamp en morgen al in huis!

Of het nu gaat om een transparante kaars, een transparante vaas of een transparante kandelaar, je koopt ze allemaal bij wehkamp! Wist je dat alle accessoires die je vandaag nog koopt morgen al bij je thuis zijn?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.