beddengoed

Dekbedovertrekken

Wat is er lekkerder dan in een bed met fris beddengoed stappen? Onder trendy dekbedovertrekken van aangenaam katoen. Merken als whkmp's own, Beddinghouse, Walra, Essenza en Cinderella bieden overt ...

2076 resultaten

Dekbedovertrekken

Wat is er lekkerder dan in een bed met fris beddengoed stappen? Je slaapt altijd heerlijk onder een nieuw dekbedovertrek van katoen of flanel. Daar komt bij dat je met dekbedovertrekken je hele slaapkamer een ander aangezicht kan geven. Wij bieden je dekbedovertrekken en kussenslopen in alle kleuren en met de mooiste dessins. Daardoor kun je op je gemak de beste keuze maken.

Talloze verschillende dekbedovertrekken

Of je nu een eenpersoonsdekbedovertrek zoekt of eentje voor twee personen, wij hebben precies wat je zoekt. Ook overtrekken voor baby’s en kinderen en ook voor lits-jumeauxbedden. Dus als je die zoekt, dan vind je die ook bij ons. Qua design kun je alle kanten op. Bijvoorbeeld een simpel, onopvallend ontwerp of juist een extravert design dat van je bed af knalt. Heb je een voorkeur voor katoen, flanel, linnen of een ander materiaal, dan kun je daar ook op selecteren. Zoek je een bepaalde kleur voor je dekbedovertrekken, dan vind je die heel gemakkelijk in onze webshop. Het mooie is dat veel typen verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren, dus als dat ene overtrekset je bevalt, dan kan je ook nog meerdere kleuren erbij kopen om af te wisselen! Natuurlijk kun je ook heel eenvoudig het materiaal en de afmetingen van je product selecteren.

Meer dan genoeg te kiezen

Bij Wehkamp zit je goed als het gaat om dekbedovertrekken voor één persoon, twee personen en peuterdekbedovertrekken voor kinderen. Merken als Beddinghouse, whkmp's own, Walra en Essenza bieden je meer dan genoeg om uit te kiezen. Alvast veel plezier gewenst met je nieuwe beddengoed!