Beige dekbedovertrekken

119 resultaten
aanbevolen

119 resultaten

Dekbedovertrek in beige: rust in de slaapkamer

Een beige dekbedovertrek staat mooi in iedere kamer. Het past bij iedere stijl, iedere kleur en het gaat eigenlijk nooit uit de mode. Hierdoor zal je je beige dekbedovertrek jaren met veel plezier gebruiken. Waarom is beige nu zo’n geweldige kleur voor de slaapkamer en welke keus heb je wanneer je voor een dekbedovertrek in beige gaat? Wij vertellen het je graag!

Kom tot rust met beige

Beige is een neutrale, rustige kleur, waardoor het de perfecte kleur is voor de slaapkamer. Daarnaast straalt het warmte uit, vooral als je het combineert met donkere kleuren. Natuurlijk kun je beige ook prachtig combineren met wit, wat vooral in de zomer een populaire combinatie is. Door je dekbedovertrek en eventueel ook de rest van je slaapkamer zo’n zachte basiskleur te geven, weet je zeker dat je in de deze ruimte van het huis heerlijk tot rust komt.

Verschillende kleuren beige

Beige kan neigen naar ecru, maar je kunt ook voor een dekbedovertrek in bruin beige gaan. De lichte kleuren staan prachtig in de zomer, terwijl een donker overtrek de slaapkamer extra warmte laat uitstralen in de winter.

De materialen van je dekbedovertrek

Ga je voor een luxueus flanellen dekbedovertrek in beige dat je warm houdt op de winterse dagen? Of ga je voor een koel dekbedovertrek in beige van katoen voor de zomer? Natuurlijk kun je voor beide gaan: dan kun je het hele jaar door van een prachtig 1 of 2 persoons dekbedovertrek in beige genieten! Een dekbedovertrek in beige van katoen heeft als voordeel dat het relatief goedkoop is. Als je een ander materiaal prefereert, heb je de keuze uit een flanellen dekbedovertrek in beige, maar ook katoensatijnen en linnen dekbedovertrekken.

Het formaat van je dekbedovertrek

Bij ons shop je een beige dekbedovertrek met een 240x200 formaat of, voor een 1 persoons bed, een beige dekbedovertrek van 140x200 formaat. Als je een 2 persoons dekbedovertrek in beige zoekt, zijn er veel verschillende maten waar je de keuze uit hebt, waaronder dekbedovertrekken van lits jumeaux formaat.

Welk dekbedovertrek kies jij?

Zoals je ziet, is er qua kleur, formaat en materiaal volop keus! Kies meerdere dekbedovertrekken in verschillende tinten beige en van verschillende materialen, zodat je ieder seizoen kunt genieten van deze basiskleur die bij iedere slaapkamer past. Shop vandaag nog jouw nieuwe favoriete dekbedovertrekken bij ons!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.