Zuiver vloerkleden

16 Resultaten
Aanbevolen

16 Resultaten

Een Zuiver vloerkleed is praktisch en mooi

Een Zuiver kleed is een ware oppepper voor je interieur. Een Zuiver kleed is niet alleen een mooie toevoeging in je woonkamer of slaapkamer. Een Zuiver tapijt heeft ook praktische voordelen. Zo heb je nooit meer last van koude voeten. Is het bij jou in huis nogal gehorig? Een Zuiver vloerkleed absorbeert het geluid waardoor het een stuk minder lawaaierig wordt. Ontdek ook onze sierkussens van Zuiver en mix en match deze kussens met een bijpassend Zuiver tapijt.

Een kleed van Zuiver brengt je kamer tot leven

Hou je van een strak en modern interieur? Of wil je vooral een rustige uitstraling? Een Zuiver vloerkleed in het blauw staat verrassend goed en brengt je woonkamer tot leven. Durf te experimenteren met kleur en met patronen. Heb je het Zuiver Trijntje vloerkleed al ontdekt? Het Zuiver Trijntje vloerkleed geeft je kamer of hal meteen een vintage look. Ook in de slaapkamer is een Zuiver vloerkleed in het roze een verademing. Als je ’s ochtends uit bed stapt, land je niet met je voeten op de koude vloer. Met die roze kleur is je ochtendhumeur meteen verdwenen.

Rond, vierkant of rechthoekig?

Als je de juiste afmetingen en vorm van je kleed kiest, voegt een tapijt van Zuiver echt iets toe. Leg een Zuiver Dream vloerkleed onder de bank en de Zuiver salontafel om één geheel te creëren. Twijfel je of het Zuiver Dream vloerkleed de gewenste afmetingen heeft? Leg dan thuis een paar kranten op de vloer om de afmetingen te bepalen. Een Zuiver Obi vloerkleed is nog een slagje groter en past daardoor misschien nog beter. Heb je veel strakke vormen in huis? Kies dan voor een rond kleed om de vormen te verzachten en een speels effect te creëren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help