POP top teaser image

Zuiver meubels

De vormgeving van Zuiver meubels is als een handtekening op ieder ontwerp. Je ziet namelijk direct dat het meubelstuk van Zuiver is. Wil jij uniek meubilair in huis halen dat je een kijkje in de toekomst geeft? Bekijk dan hier de mooiste Zuiver meubels online.

319 Resultaten
Aanbevolen

319 Resultaten

Meer over Zuiver

Zuiver ontwerpt "designs voor morgen voor interieurs van vandaag". Zij houden hun ogen dan ook open voor mogelijkheden om unieke, duurzame designs te creëren. Zo brachten ze in 2019 de Thirsty stoel op de markt die vervaardigd was van PET-flessen. Een ander bekend voorbeeld is de Albert Kuip stoelenreeks, die gemaakt is van koffieresidu en gerecycled plastic.

Zuiver meubilair heeft veel ronde vormen en zachte kleuren, waarmee je een rustgevende sfeer creëert in huis. Sommige meubelstukken hebben wel iets weg van designs die we kennen uit de jaren 70. Toch weet Zuiver altijd een modern tintje te geven aan zijn ontwerpen, wat het meubilair een futuristische twist oplevert.

Welke Zuiver meubels kopen?

Zuiver heeft een grote collectie met unieke ontwerpen. Welk meubilair haal jij graag in huis? Of je nu op zoek bent naar een Zuiver bank, eetkamerstoelen, een fauteuil of een mooi bijzettafeltje, je hebt voldoende keus. Daarnaast heeft Zuiver prachtige accessoires die de eenvoud van het meubilair accentueren.

Meubilair van Zuiver voelt zich vooral thuis in retro, moderne, Scandinavische en Japandi-interieurs. Doordat het merk voornamelijk met zachte kleuren werkt, integreer je een nieuw meubelstuk over het algemeen moeiteloos in je woonkamer.

Zuiver meubelen online kopen

Wil jij graag online Zuiver meubels kopen? Wehkamp helpt je verder. Op deze pagina vind je ons meubelassortiment van Zuiver. Vergelijk verschillend meubilair met elkaar en kijk welke het beste bij je stijl en interieur past. Ieder Zuiver meubelstuk zal je zeker charmeren met zijn kwaliteit en eenvoud.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën