POP top teaser image

Sale: vloerkleden

30 Resultaten
Nieuwste collectie

30 Resultaten

Vloerkleed in de sale: een mooi interieur voor een extra lage prijs

In de tapijt sale vind je afgeprijsde vloerkleden van topmerken zoals Bo-camp, wehkamp home, Zuiver en Riviera Maison. Elke stijl vloerkleed is vertegenwoordig in de design vloerkleed sale. Van rond tot rechthoekig en van hoog- tot laagpolig. Bovendien hebben wij vloerkleden voor binnen én buiten in het assortiment. Shop jouw nieuwe kleed in de sale bij wehkamp.

Een waardevolle toevoeging voor jouw interieur

Een vloedkleed is een waardevolle toevoeging voor jouw interieur. Een vloerkleed zorgt letterlijk en figuurlijk voor meer warmte in huis. Bovendien is het een prachtige blikvanger die van de ruimte één geheel maakt. In de tuin of op het dakterras kun je een buitenvloerkleed neerleggen. Het fleurt de buitenruimte gelijk helemaal op. In onze vloerkleed sale vind je vloerkleden in alle soorten, maten en kleuren. Hierdoor vind je gegarandeerd een mooi vloerkleed in onze opruiming. Wil jij graag een statement maken? Kies dan voor een vloerkleed met meerdere kleuren of bekijk de ronden kleden in de rond vloerkleed sale. Een rond vloerkleed geeft ook een leuk speels effect aan de ruimte.

Hoe kies je een vloerkleed

De functie van het vloerkleed is bepalend bij het maken van de juiste keuze. Als je het vloerkleed als speelkleed voor je kinderen gaat gebruiken of in de slaapkamer neerlegt, dan past een hoogpolig vloerkleed daar het beste bij. Bij een hoogpolig vloerkleed zijn de gebruikte draden hoger dan 1 centimeter. Hierdoor is het kleed super zacht en warm. Je shopt deze kleden voordelig in de hoogpolig tapijt sale. Als de draden minder dan 1 centimeter zijn, dan wordt het vloerkleed laagpolig genoemd. Een laagpolig vloerkleed is ideaal voor de tuin en past ook heel goed in een moderne, klassieke of Scandinavische inrichting. Bekijk ons uitgebreide assortiment en shop jouw nieuwe vloerkleed in de uitverkoop bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help