Tapis Petit vloerkleden

18 Resultaten
Aanbevolen

18 Resultaten

Vind hier een prachtig kindervloerkleed van Tapis Petit

Is jouw zoon of dochter toe aan een echte peuterkamer? Of wil je wat meer sfeer toevoegen aan zijn of haar kamertje? Bekijk dan eens de vloerkleden van Tapis Petit. De vloerkleden van Tapis Petit wonen zijn lekker zacht en kunnen dankzij de goede kwaliteit prima tegen een stootje. Bovendien heeft elk Tapis Petit vloerkleed een design dat kinderen geweldig vinden. Genoeg redenen dus waarom de binnenvloerkleden van dit merk perfect zijn voor op de kinderkamer!

Hip rond vloerkleed voor je kind

Ronde vloerkleden zijn op dit moment populair voor de kinderkamer. Dit komt er vooral door dat deze kleden gezellig staan en doordat de ronde vorm het rechte lijnenspel in de kamer breekt. Hiermee worden meubels met rechte lijnen bedoeld, zoals het bed of de commode. Het Tapis Petit vloerkleed rond is verkrijgbaar in de vorm van een stoere leeuw, maar ook van een gevaarlijke haai of juist met een schattige afbeelding van een hartje. Behalve deze kleden zijn ook het ronde Tapis Petit Anna vloerkleed en het ronde vloerkleed Leopard erg populair. Deze vloerkleden staan natuurlijk ontzettend leuk in de kinderkamer, maar zijn ook fantastisch om neer te leggen in de woonkamer!

Of toch een rechthoekig Tapis Petit kindervloerkleed?

Naast het Tapis Petit vloerkleed rond mag natuurlijk ook een rechthoekig Tapis Petit vloerkleed niet ontbreken. Zo'n rechthoekig Tapis Petit tapijt is met de leukste designs en geweldige details beschikbaar. Zo hebben sommige vloerkleden gekleurde kwastjes aan de uiteinden of een leuk stippelmotiefje.

Shop je nieuwe spullen van Tapis Petit bij wehkamp

Met zo'n kleintje in huis heb je het waarschijnlijk al druk genoeg. Maak het jezelf dus gemakkelijk door het nieuwe vloerkleed voor de kinderkamer online te bestellen. We laten het vloerkleed morgen al bij je thuisbezorgen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.