POP top teaser image

Grijze vloerkleden

55 resultaten
aanbevolen

55 resultaten

Een mooi en warm vloerkleed in grijs

Wanneer je in een ander huis wonen gaat, heb je al snel een uitgesproken mening over de vloerbedekking. Dat moet een makkelijk te reinigen vloer zijn, zoals pvc of laminaat. Wanneer de herfst de intrede doet, merk je al snel dat je toch wat warmte aan de voeten en wat sfeer in huis mist. Dat kun je deels opvangen met wat woonaccessoires en een paar warme sloffen voor de voeten, maar een prachtig vloerkleed breekt de vloer toch het mooist. Een vloerkleed in het grijs, dat is exact wat jij nodig hebt! Bekijk dan ook direct ons ruime aanbod en kies direct het grijs tapijt dat bij je past, bijvoorbeeld een vloerkleed in grijs laagpolig.

Verschillende modellen van het grijs tapijt

Er zijn zeker wel vijftig tinten grijs. Daarom is het aanbod van grijze vloerkleden heel divers. Kijk eerst naar de dikte van het kleed. Wanneer je kinderen of huisdieren hebt, is een vloerkleed laagpolig in grijs een verstandige keuze. Een vloerkleed laagpolig in grijs is makkelijker schoon te houden. Voor een nog luxere uitstraling en een extra zacht gevoel aan de voeten kies je voor een grijs hoogpolig vloerkleed. Een grijs hoogpolig vloerkleed is in verschillende stijlen verkrijgbaar. Denk maar eens aan een vintage vloerkleed in grijs of een vloerkleed in industrieel grijs. Het vintage vloerkleed in het grijs is verkrijgbaar van merken zoals Dutchbone, Zuiver en Riverdale. Heb je al een vrij donkere inrichting, kies dan voor een vloerkleed in lichtgrijs. Een vloerkleed in het lichtgrijs steekt ook heel mooi af op een donkere vloer. Wil je het eens net iets anders dan anders aanpakken, kies dan voor een rond vloerkleed in het grijs.

Een vloerkleed in het grijs in laagpolig of hoogpolig model kopen bij wehkamp

Een vloerkleed in industrieel grijs of kleden in andere grijstinten vind je binnen een oogwenk met ons ruime aanbod van grijze vloerkleden. Door gebruik te maken van de handige zoekfilters die we voor je hebben klaargezet kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Heel handig wanneer je weinig tijd of zin hebt om uitgebreid te winkelen. Bij wehkamp hoef je niet lang te wachten tot je van je nieuwe vloerkleed genieten kunt. Zorg je ervoor dat wij vandaag nog je bestelling hebben ontvangen? Dan zorgen wij ervoor dat je deze morgen al in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.