POP top teaser image

Grijze gordijnen

108 resultaten
aanbevolen

108 resultaten

Grijze gordijnen: een match met iedere interieurstijl

Gordijnen zijn sfeerbepalend voor je huis. Ze zorgen voor privacy en een dik gordijn zal ook makkelijker de kou buiten en de warmte binnen houden. Verander jij regelmatig je interieur of zoek je een gordijn dat je makkelijk met diverse woonstijlen combineert? Dan is een grijs gordijn een goede keuze. Bekijk direct het ruime aanbod van gordijnen met een grijze kleur in de online shop van wehkamp en plaats je bestelling.

50 tinten grijs

Grijs is saai? Daar is helemaal niets van waar. Het is een veelzijdige kleur die in de meest uiteenlopende kleurnuances beschikbaar is. Tussen lichtgrijze gordijnen en donkergrijze gordijnen zit namelijk nog een heel scala aan tinten. Op die manier vind je altijd de perfecte grijstint voor jouw inrichting. Kijk ook zeker naar welk type gordijn voor jou het best passend zijn. Kies je voor rolgordijnen? Of wil je meer privacy en wel lichtinval? In dat geval is een inbetween een geweldige keuze. Wil je juist een ruimte donker maken, bijvoorbeeld de slaapkamer, dan is een verduisterend gordijn wat je nodig hebt. En al deze gordijnen koop je uiteraard in je favoriete grijstint.

Grijze gordijnen kant-en-klaar of maatwerk

Heeft het aanbod van kant-en-klaar gordijnen het perfecte gordijn voor jou? Ideaal, want je pakt het gordijn uit, hangt het op en klaar is Kees. Maar voor bijzondere en afwijkende maten ben je bij wehkamp ook aan het juiste adres. Neem de maten op en geef ze door. Ook kun je gebruikmaken van onze meetservice. Wij sturen dan iemand langs voor het opnemen van de maten.

Grijze gordijnen bestellen bij wehkamp

Of je nu moderne gordijnen zoekt of juist een klassieke uitstraling wilt creëren, met gordijnen in de grijze kleur kun je alle kanten op. Voor een extra zware kwaliteit en het verduisteren van een ruimte kies je voor grijze gordijnen die verduisterend zijn. Kijk ook zeker bij de grijze vitrage voor een decoratieve oplossing bij je ramen. Wehkamp biedt je hoe dan ook een bijzonder ruim aanbod van verschillende soorten gordijnen in de meest voorkomende grijstinten. Kies je voor een kant-en-klaar gordijn? Plaats dan vandaag nog je bestelling en deze wordt de volgende dag al bezorgd. Maatwerk gordijnen worden met de grootst mogelijke zorg speciaal voor jou op maat gemaakt. Daar moet je dan ook iets langer op wachten, maar dan geniet je wel van het perfecte gordijn voor jouw raam.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.