POP top teaser image

Blauwe vloerkleden

16 resultaten
aanbevolen

16 resultaten

Vloerkleden in blauw voor een cosy interieur

Wie houdt er niet van een warm en stijlvol interieur? Een huis waarin je je thuis voelt? Met een vloerkleed geef je je huis direct een sfeervolle uitstraling. Bijkomend voordeel is dat een vloerkleed geluiddempend werkt en lekker warm aan je voeten is. Een vloerkleed in het blauw vormt een goede match met ieder interieur. Het past altijd en creëert een aangename ambiance.

Een vloerkleed dat persoonlijkheid geeft

Een blauw kleed dat helemaal naar jouw smaak is, geeft je huis een unieke uitstraling en een eigen persoonlijkheid. Het brengt bovendien eenheid in je inrichting. Of je je vloerkleed in het blauw nu onder je eettafel of onder je salontafel in de zithoek legt, het creëert gelijk een warme uitstraling. Ineens lijkt alles te kloppen en bij elkaar te passen.

Het voelt zo lekker onder je voeten

Een strakke vloer in je woning is prachtig, maar een vloerkleed geeft je een warm gevoel en brengt sfeer in huis. Als je op je blote voeten door je huis loopt, zoek je onbewust steeds weer dat lekkere warme plekje bij het kleed op. Een vloerkleed in het blauw laagpolig is heerlijk aan je voeten, maar een vloerkleed in het blauw hoogpolig is misschien wel helemaal het summum. Dat is 's ochtends lekker uit je bed stappen.

In alle stijlen voor ieder huis

Smaken verschillen. Daarom selecteerden wij een gevarieerd aanbod aan kleden, zodat je altijd het perfecte vloerkleed voor jouw huis vindt. Bij ons vind je een strak en modern blauw kleed, maar ook een sierlijk Perzisch tapijt in het blauw. Een vloerkleed in het lichtblauw geeft je kamer gelijk een lichtere uitstraling en een vloerkleed in het donkerblauw geeft je kamer net wat meer accent.

Verschillende tinten voor iedere smaak en ruimte

Welke kleur vloerkleed je het beste kiest, is niet alleen afhankelijk van je smaak maar ook van de ruimte. Is de ruimte al wat voller, dan kies je misschien wel voor een effen kleed in een warme kleur zoals een vloerkleed blauw grijs. Een kamer die nog wat kaal lijkt, krijgt ineens veel meer uitstraling met een opvallend vloerkleed in het donkerblauw of een elegant Perzisch tapijt in het blauw. Onze vloerkleden maken in ieder interieur het verschil.

Kies je voor een mooi vloerkleed in het blauw en grijs of juist voor een kleed met een kleurrijk patroon? Maak je keuze en restyle vandaag nog je huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.