verzorging

Gezichtsverzorgingsproducten

Verzorg je gezicht elke dag met een oogcrème, dagcrème, nachtcrème, de juiste reinigingsproducten, een voedende serum en verzachtende lippenverzorging. Met de gezichtsverzorgingsproducten van merken a ...

819 resultatensorteren op
aanbevolen

Gezichtsverzorging voor mannen

Vrouwen besteden veel aandacht aan hun gezicht zodat deze jong en fris blijft. Echter het merendeel van de Nederlandse mannen besteed ook in de ochtend en in de avond enkele minuten aan gezichtsverzorging. Dit is logisch, want het gezicht is je allereerste visitekaartje. Doordat de huid van de man ander aanvoelt dan de huid van een vrouw betekent het ook dat een man andere verzorgingsproducten nodig heeft. Bij wehkamp vind je veel producten voor een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding en ook onder uitstekende servicevoorwaarden.

Volop keuze in gezichtsverzorging voor mannen

Bij wehkamp koop je alle producten voor een gezichtsverzorging voor mannen. Zo zijn er verschillende crèmes verkrijgbaar om veroudering tegen te gaan van onder andere L’Oréal en Nivea. De verfrissende gezichtsreinigingsproducten van Nivea bieden een effectieve reinigingsformule. Deze formule zorgt ervoor dat het dagelijkse vuil en overtollige vet wordt verwijderd waardoor uitdroging van de huid wordt voorkomen. Met een speciale oogcrème van L’Oréal worden de kringen vermindert, de wallen vervaagt en de rimpeltjes gladder. Dit zorgt ervoor dat vermoeidheid of stress minder zichtbaar is.

Alles voor een fris gezicht

Ook koop je bij wehkamp eenvoudig alle product voor de verzorging van de mannenhuid, bijvoorbeeld diverse baardtrimmers, scheerapparaten en tondeuses. Na een scheerbeurt verdient het gezicht een goede verzorging. Gebruik hierom een goede aftershave die snel in de huid opgenomen wordt. Hierdoor worden de poriën gesloten en krijgt de huid weer enigszins rust.

Daarnaast verkoopt wehkamp ook alle producten voor een heerlijk fris en gezond gezicht. Kies voor een dagcrème van L’Oréal, Nivea of Skincare voor de perfecte gezichtsverzorging. Een dagcrème bestrijdt de tekenen van vermoeidheid zoals een vermoeide blik, een vale teint, oneffenheden, verslapping van de huid en donkere kringen rondom de ogen. Je huid gaat er gezonder en jeugdiger uitzien.