Gezichtsverzorgingsproducten

Verzorg je gezicht elke dag met een oogcrème, dagcrème, nachtcrème, de juiste reinigingsproducten, een voedende serum en verzachtende lipverzorging. Met de gezichtsverzorgingsproducten van merken als Elizabeth Arden, L'Oréal Paris, Clinique, Olay, Lancôme en Chanel, heb jij je eigen beautysalon in huis.

310 Resultaten
Nieuwste collectie

310 Resultaten

Luxe gezichtsverzorging

De gezichtshuid komt het meest in aanraking met vreemde stofjes. Te beginnen met make-up die jezelf gebruikt. Maar het komt ook in aanraking met de vrieskou of warme zon buiten. Uitlaatgassen en andere deeltjes die in de lucht blijven hangen, komen ook op je huid terecht. Om je huid te beschermen en te verzorgen gebruik je luxe gezichtsverzorging.

Gezichtsverzorging van topmerken

Er zijn vele topmerken die luxe gezichtsverzorging aanbieden. Denk aan Clinique, Lancaster, Shiseido, Estée Lauder en Lancôme bijvoorbeeld. De collectie luxe gezichtsverzorging bestaat uit reiniging en verzorging. En de verzorging van je huid begint met reiniging. Een make-upreiniger en micellair water halen allerlei vuiltjes uit je poriën. Vervolgens breng je dag- of nachtcrème aan. Onze luxe gezichtsverzorging is er voor alle huidtypes, zoals een droge, normale of juist gevoelige huid. Ook voor een jonge en oudere huid zijn er speciale crèmes verkrijgbaar. De collectie bevat verder bruin zonder zon, zonbescherming voor je gezicht en luxe aftershave met de heerlijkste mannengeuren.

Verwen je huid

Luxe gezichtsverzorging bevat doorgaans meer kostbare of bijzondere ingrediënten om je huid optimaal te verzorgen, verstevigen, verjongen en te hydrateren. Als je luxe gezichtsverzorging gebruikt, dan ga daar je geen goedkoop make-upje bij aanbrengen. Kies daarom voor luxe make-up van bijvoorbeeld hetzelfde merk als je gezichtsverzorging. Zo weet je zeker dat alle stofjes naadloos op elkaar aansluiten en je nog meer geniet van een verzorgde huid en stralende make-up.

Haal snel deze verwennerij in huis

Luxe gezichtsverzorging is eigenlijk geen overbodige luxe voor je huid. Het heeft deze verzorging namelijk hard nodig om vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Bestel daarom vandaag je favoriete luxe gezichtsverzorging en wij staan er morgen mee op de stoep.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.