Zilveren lampen

13 resultaten
nieuwste collectie

13 resultaten

Chique verlichting met een zilveren lamp

Dat verlichting in huis puur bedoeld is om meer te kunnen zien, is een achterhaald gegeven. Verlichting is tegenwoordig steeds meer een belangrijk onderdeel van de inrichting van ons huis en daarbij bepalend voor de sfeer die we willen creëren. Naast het verlichten van een ruimte zijn de lampen tegenwoordig in zoveel verschillende mooie modellen beschikbaar dat ze ook heel decoratief zijn. Kies bijvoorbeeld voor een van de zilveren lampen met chique uitstraling uit ons ruime aanbod.

Verschillende soorten zilveren lampen

Heb je nog een hoekje vrij, plaats er dan een mooie staande lamp in zilver. Een staande lamp in zilver staat ook mooi naast je favoriete fauteuil. Hiermee heb je prettige verlichting wanneer je bijvoorbeeld in die fauteuil een spannend boek leest. Boven de eet- en salontafel mag een hang lamp in zilver niet ontbreken. Een industriële inrichting wordt benadrukt door een industriële lamp in het zilver te gebruiken. Ook een lamp in oud zilver past hier heel goed bij. Een industriële lamp in het zilver past bij de stoere inrichting die tegenwoordig erg populair is. Een vintage lamp in de vorm van een bollen lamp in het zilver is tijdloos en past bij iedere inrichting. De bollen lamp in zilver is mooi voor boven de salon- of eettafel. Vergeet ook niet direct je bijpassende lichtbronnen mee te bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de energiezuinige led lamp in zilver. Bovendien heeft de led lamp in het zilver een lange levensduur.

Een zilveren lamp kopen bij wehkamp

Kies jij voor een lamp in oud zilver of heeft een andere lamp in het zilver je hart gestolen? Bij wehkamp slaag je hoe dan ook. Plaats vandaag je bestelling en je hebt deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.