POP top teaser image

VTech babyspeelgoed

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Help je baby bij zijn of haar ontwikkeling met het leukste VTech baby speelgoed

Op zoek naar baby speelgoed dat leuk en leerzaam is? Bekijk dan de producten van VTech. Dit merk heeft de leukste items in zijn assortiment voor de kleinsten en de allerkleinsten. Kies voor interactief speelgoed, simpele puzzels, een VTech magisch liedjesboek, een leuke VTech baby telefoon of ander leuk speelgoed waar je baby of dreumes helemaal weg van zal zijn.

Welk VTech speelgoed zoek je

Om je kindje veel plezier te laten hebben met zijn speelgoed is het belangrijk een product te kopen dat bij zijn leeftijd past. VTech baby speelgoed dat geschikt is voor baby’s tot drie maanden focust op de zintuigen van je kindje die zich nu beginnen te ontwikkelen. Een rammelaar of een speelgoed met felle kleuren is perfect! Speelgoed voor een baby tot 6 maanden van VTech ondersteunt je kindje bij het ontwikkelen van het grijpreflex. VTech speelgoed voor 1 jaar oude kindjes focust op de motorische ontwikkeling van je kleine. Denk bijvoorbeeld aan de vormenstoven Vormenpret Picknicks of de Baby Kruip & Leer Babybeer interactieve knuffel die je kindje zal motiveren om te kruipen.

Vind het leukste VTech speelgoed

VTech biedt veel keus, maar wij helpen je om snel te vinden wat je zoekt. Je kunt in ons menu namelijk filteren op het soort artikel, de kleur, de leeftijdscategorie en de prijs. Hierdoor heb je het perfecte speelgoed in een mum van tijd gevonden. Bovendien vind je bij ons regelmatig speelgoed van VTech voor je baby in de aanbieding. Zo haal je het allerleukste speelgoed in huis voor de allerbeste prijs. Met welk product van VTech verras jij je baby binnenkort?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help