Speelgoeddieren

19 Resultaten
Aanbevolen

19 Resultaten

Speelgoeddieren prikkelen de fantasie

Bij wehkamp vind je een ruim assortiment van speelgoed van dieren van Schleich. Dit merk staat bekend om de prachtige, realistische speelgoeddieren. Op deze manier leert jouw kindje op een speelse manier de natuur kennen. Beleef nieuwe en spannende dingen op de boerderij, manege of bij de dierenartspraktijk.

Lekker spelen op de manage of boerderij

Het dierenspeelgoed van Schleich bestaat uit dieren die rondom jouw huis, in de stal of op de boerderij voorkomen. Denk hierbij aan koeien, paarden, katten, honden, egels, geiten, schapen en zelfs flamingo's. Op de boerderij is er altijd wat te doen! Help jij mee het paard te verzorgen, ga je paardrijden, help je de eendjes met wassen of ga je gewoon lekker spelen? Alles is mogelijk! Is jouw kind een paardenliefhebber? Dan is het paard speelgoed echt iets voor hem of haar. Paarden zijn namelijk sterk vertegenwoordig in de het assortiment van Schleich. Er zijn verschillende leuke sets beschikbaar, zoals een paardenstal, ruitercafe en de western-rijset van Schleich Horse Club. Rijd jij op een springamazone of een kleine Falabella? Ook de speelgoed hond met riem is een echte toevoeging aan de collectie speelgoeddieren.

Met de hand geschilderd

Het speelgoed van Schleich is van zeer goede kwaliteit. De dieren en andere voorwerpen zijn van kunststof gemaakt, waardoor ze erg stevig zijn. Hierdoor gaat het speelgoed niet snel stuk en heeft jouw kind er erg lang plezier van. Alle producten zijn met de hand geschilderd. Zo weet je zeker dat je een unieke set in huis haalt. Het speelgoed van dieren is geschikt voor kinderen tussen de 2 en de 8 jaar. De populaire speelgoedboerderij met dieren is beschikbaar voor kinderen vanaf 3 jaar. De Schleich dieren bestel je eenvoudig online bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help