Robots

Een robot, het trouwste vriendje dat je je kan wensen! Op afstand bestuurbaar via je tablet of telefoon maar de meeste robots reageren zelf op jouw handelingen. Ze laten van zich horen als ze aandacht nodig hebben en de kids kunnen ze zelf trainen. Je kunt ze trucjes aanleren, met ze dansen en spelletjes doen dus uren speelplezier gegarandeerd!

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Robots

De allerleukste, grappigste en coolste robots vind je bij wehkamp. Zoek je iets anders dan een doorsnee speelgoedcadeau voor je kind? Dan ben je hier op het juiste adres. Ons assortiment bevat robots van grote merken als Paw Patrol, Vtech, Wowwee en Zoomer en zijn geschikt voor kinderen van allerlei leeftijden.

Wat kan een robot?

De robots zijn al dan niet voorzien van infraroodsensoren, melodietjes en interactieve speeltjes. De robots zijn er in uitvoeringen als huisdieren, dino’s en gewoon: robots. Meisjes kunnen hun hart ophalen bij Glam of Viola van Zoomer, die net als zij van mode en verkleden houdt. Hoe meer er met ze gespeeld wordt, hoe gelukkiger ze worden! Voor jongens is er o.a. de stoere MiP, verkrijgbaar in zwart en wit, een echte musthave die bestuurbaar is met een gratis app voor de telefoon. Maar ook Zoomer Chompers brengt veel speelplezier in huis. De KidyDoggy van Vtech heeft de magische kluif waarmee hij kan transformeren naar grappige karakters zoals piraat, superheld, konijn of tijger. Maar ook ChiP de robot-puppy heeft slimme accessoires zoals de SmartBall en SmartBand technologie waardoor hij jouw kind alleen als eigenaar herkent. De Wowwee Robosapien X robot die ontworpen is door een NASA-ingenieur is niet voor niets bekroond met een prijs. Hij heeft een snel en volledig functionerend lichaam.

Bestellen

Je hoeft eigenlijk alleen nog maar een keuze te maken en wehkamp zorgt dat jouw favoriete robot zo snel mogelijk bij je in huis komt met de service die je van ons gewend bent.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.