Actiefiguren

Speel de leukste en spannendste avonturen met actiefiguren. Actiefiguren vormen een heel eigen soort speelgoed en hebben vaak een link met tekenfilms en series. Geef je kind de mogelijkheid om allerlei verhaaltjes te verzinnen en uit te beelden met de leukste actiefiguren voor jongens en meisjes.

21 Resultaten
Aanbevolen

21 Resultaten

Actiefiguren

Vindt je kind het ook zo leuk om na het kijken van een film zelf nog allerlei verhaaltjes te bedenken rond de hoofdpersonen? Of kent je kindje alle liedjes van zijn of haar favoriete Disney-film uit het hoofd? Met actiefiguren geef je je zoon of dochter de mogelijkheid om de fantasie de vrije loop te geven, favoriete scènes na te spelen en allerlei leuke liedjes te zingen.

Net als in de film

De actiefiguren zijn allemaal afkomstig uit leuke series en spannende films. Zo zijn er Marvel-helden om de wereld mee te redden, Star Wars-personages die de ruimte veiliger maken en natuurlijk Disney-prinsessen die zo hun eigen sprookjesavonturen beleven. En er zijn verschillende voertuigen, zoals ruimteschepen. Sommige actiefiguren hebben extra kleding, attributen en speciale vaardigheden.

En… actie!

De term actiefiguren wordt meestal gebruikt voor jongensspeelgoed waarbij actiehelden het avontuur aangaan. Maar ook poppen voor meisjes zijn gewoon actiefiguren. De prinsessen van Disney beleven ook heel wat actieve avonturen. De term is overigens ook in het leven geroepen omdat veel jongens (vanaf een jaar of zeven) het vreemd vinden om te zeggen dat ze met poppetjes spelen. En zeg nu zelf: Luke Skywalker en Olaf van Frozen zijn geen poppen, maar echte actiefiguren!

Binnenkort op avontuur

Bestel vandaag nog de actiefiguren waar jouw kind dol op is en wij bezorgen ze de volgende werkdag al bij je thuis. Of op een andere door jou opgegeven locatie, zoals op je werk. Zo wordt het een grote verrassing.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.