Voetbalschoenen voor heren

64 Resultaten
Aanbevolen

64 Resultaten

De juiste voetbalschoenen voor ondersteuning en grip op de ondergrond

Voetbal is een populaire sport die buiten of in een zaal gespeeld wordt. Je bent met deze sport lekker in beweging en dat is erg goed voor je lichaam, maar daarnaast krijgt je lichaam ook wel wat te verduren tijdens het voetballen. Het draaien, springen, sprinten en wenden vergt veel van je voeten, waardoor goede schoenen een must-have zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat je schoenen tijdens het voetballen grip hebben op de ondergrond, zodat je niet gemakkelijk uit kunt glijden. Kortom: het is essentieel om goede voetbalschoenen te dragen. Ontdek meer over welke voetbalschoen bij jou past.

Noppen voetbalschoenen voor op natuurgras of kunstgras

De schoenen voor buitenvoetbal hebben een zool met noppen. Dankzij deze noppen blijf je goed staan op (nat) natuurgras. Veel voetbalschoenen voor buiten zijn ook geschikte kunstgrasschoenen voor heren. Het maakt met deze schoenen dus niet uit of je op echt gras of op kunstgras speelt. Lees wel altijd de beschrijving van de schoenen, zodat je zeker weet dat de voetbalschoenen die je koopt geschikt zijn voor het type gras waar je op speelt.

Zaalvoetbalschoenen voor heren zonder noppen

Een groot voordeel van spelen in een zaal is dat je geen last hebt van weersinvloeden. Mocht het onverhoopt bijvoorbeeld gaan onweren, dan kun je in een zaal gewoon doorspelen. Voor het voetballen in een zaal zijn andere voetbalschoenen nodig dan voor buiten. De zaalvoetbalschoenen voor heren zijn voetbalschoenen zonder noppen. Het ontbreken van de noppen betekent niet dat je daardoor met deze voetbalschoenen voor heren minder grip hebt op de ondergrond. De zolen van deze schoenen worden ontworpen met oog op voetballen in een zaal, waardoor je erop kunt rekenen dat je stevig en stabiel staat.

Verschillende kleuren en materialen

Natuurlijk staat de gezondheid van je voeten op nummer één en is het daarnaast heel belangrijk dat je niet zomaar kunt uitglijden. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het aanbod met voetbalschoenen bestaat uit schoenen met verschillende designs. Bijvoorbeeld prachtige Nike voetbalschoenen in zwart, oranje voetbalschoenen of een combinatie van zwart en geel. De meeste voetbalschoenen op deze pagina zijn gemaakt van kunstleer, maar daarnaast zijn er ook leren voetbalschoenen verkrijgbaar. Een andere materiaalsoort waar de voetbalschoenen uit kunnen bestaan is mesh. Weet je al welk materiaal en welke kleur je nieuwe voetbalschoenen moeten hebben? Gebruik dan de filter aan de linkerzijde.

Ook andere soorten sportschoenen koop je bij wehkamp

Ben je niet zo van het voetbal, maar ben je wel gek op andere (bal)sporten? Bij wehkamp verkopen we ook tennisschoenen voor heren en fitnessschoenen voor heren! De voetbalschoenen voor heren op deze pagina komen na verloop van tijd in de sale. Het is dus ook mogelijk om je nieuwe voetbalschoenen in de voetbalschoenen sale voor heren te bemachtigen. Wil je toch liever zo snel mogelijk al nieuwe voetbalschoenen hebben? Bestel dan vandaag nog en we bezorgen je voetbalschoenen morgen al bij je thuis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.