Voetbalschoenen voor kinderen

70 Resultaten
Nieuwste collectie

70 Resultaten

De juiste maat kinder voetbalschoenen kiezen

Bij het kiezen voor comfortabele nieuwe voetbalschoenen voor een kind is het goed om te controleren welke schoenmaat je kind draagt, maar ook belangrijk om te weten dat voetbalschoenen doorgaans iets kleiner kunnen uitvallen.

Op welk terrein voetbalt jouw kind?

Naast de juiste maat voetbalschoenen kiezen is het bijna nog belangrijker om schoenen te kiezen die perfect geschikt zijn voor de ondergrond waarop jouw zoon of dochter speelt. Het kiezen voor voetbalschoenen met een verkeerd soort noppen onder aan de schoen kan blessures en schade aan het voetbalveld opleveren. Wordt er op een veld van kunstgras gevoetbald? Kies dan voor voetbalschoenen voor kinderen met AG noppen. AG staat voor Artificial Grass (kunstgras).

FG (Firm Ground) noppen zijn perfect voor grasvelden en andere natuurlijke ondergronden. Hiermee kun je niet voetballen op kunstgras. De voetbalschoenen met SG noppen zijn perfect voor het spelen op een natte en modderige natuurlijke ondergrond. De meest gebruikte voetbalschoenen voor kinderen zijn de FG schoenen. Voorkom pijnlijke voeten en verwondingen door in onze webshop te kiezen voor de juiste schoenen voor het juiste type speelveld.

Voetbalschoenen voor jongens en meisjes

Wij hebben een mooi assortiment voetbalschoenen voor meisjes en voor jongens beschikbaar in onze webshop. Kies uit verschillende uitvoeringen schoenen met extra vering, een nauwsluitende pasvorm of juist voor schoenen die geschikt zijn voor kinderen met een bredere voet. Ook het gewicht van de voetbalschoenen voor een kind is van belang bij het kiezen van nieuwe voetbalschoenen.

Het effect van het gewicht van de schoenen

Hoe lichter de schoenen zijn van gewicht, des te sneller kan erop worden gerend en getrapt. Het is mogelijk om de door jou bestelde schoenen thuis in alle gemak te passen. Zijn de schoenen niet naar wens? Dan retourneer je de schoenen zonder moeite, binnen de gestelde voorwaarden.

Ontdek nu ons brede aanbod schoenen voor de voetbal en bestel nieuwe sportschoenen voor je kind eenvoudig vanuit huis. De nieuwe schoenen worden snel geleverd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.