ASICS hardloopschoenen

58 Resultaten
Aanbevolen

58 Resultaten

in het onderzoek naar verschillen tussen de voeten van hardlopende mannen en vrouwen. Je mag er dan ook zeker van zijn dat de schoenen je alles bieden wat je van een hardloopschoen mag verwachten.

Welk type hardloopschoen kies je?

Er zijn verschillende type hardloopschoenen. Hierbij moet je vooral letten op hoe je loopt en hoe je voet landt. Je bent een neutrale loper wanneer je met je voet op het midden of de buitenzijde van de hiel landt. Er is een ruime keuze bij Asics op het gebied van de neutrale schoen. Daarbij heb je dan ook nog eens de keuze uit verschillende kleuren, zodat je er ook nog eens stijlvol uitziet. Daarnaast biedt Asics schoenen voor de overpronerende hardloper. Dat zijn hardlopers waarbij de voet bij de landing naar binnen kantelt. Je landt als het ware op de binnenzijde van de hiel. Hiervoor heb je antipronatie schoenen nodig. Bij iedere hardloopschoen staat vermeld bij welk type loper ze passen. Weet je niet goed hoe je loopt, laat dan vooral eens een loopanalyse uitvoeren. Het is namelijk belangrijk om het juiste type schoen te kiezen.

Asics loopschoenen sale

Asics ontwikkelt constant nieuwe vormen van demping en andere technologieën om het hardlopen nog prettiger te maken. Daarnaast wordt het uiterlijk van de schoenen regelmatig aangepast, bijvoorbeeld met een andere vorm of nieuwe kleursamenstellingen. Om ruimte voor die nieuwe collectie te maken, komt de collectie van het huidige seizoen in de sale. De Asics hardloopschoenen voor dames sale omvat een ruim aanbod van schoenen voor ieder type loper. De schoenen bieden uitstekende technologieën om ook nog te gebruiken als er nieuwe modellen zijn ontwikkeld. Ook in de Asics hardloopschoenen voor heren sale is er voor mannelijke hardlopers voldoende te kiezen. Houd de sale in de gaten; het aanbod wisselt regelmatig.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën