adidas hardloopschoenen

53 Resultaten
Nieuwste collectie

53 Resultaten

Haal het beste uit jezelf met adidas hardloopschoenen

Trek jij graag de hardloopschoenen aan om die kilometers razendsnel weg te lopen? Even rust aan je hoofd en de drukte van de dag al rennend achter je laten. Misschien wil je afvallen of fit blijven? Hardlopen kan daar zeer geschikt voor zijn. Voor de bescherming van je gewrichten en het behalen van een optimaal rendement is een paar hardloopschoenen van adidas heel belangrijk. Je vindt ze hier in allerlei soorten en maten, perfect om te combineren met adidas hardloopkleding.

Adidas loopschoenen voor heren en dames

Mannen hebben een andere lichaamsbouw dan vrouwen. Daarom verschillen de hardloopschoenen voor dames ook van die voor heren. Bij wehkamp koop je adidas hardloopschoenen voor dames in de maten 36 tot en met 43. Adidas hardloopschoenen voor heren beginnen bij maat 39 en gaan door tot en met maat 48. Kijk vooral ook naar op welk type ondergrond je meestal loopt. Loop je op een verharde ondergrond, dan kun je de gemiddelde hardloopschoen dragen. Kies je voor wat meer uitdaging tijdens je route en loop je op onverharde paden? Dan is een trailschoen meer geschikt. Deze schoen heeft een ander profiel dan de schoenen die je op verharde wegen draagt. Hierdoor heb je meer grip en loop je minder risico om uit te glijden.

Welk type loper ben jij?

Heb jij wel eens hardloopschoenen laten aanmeten via een loopanalyse? Dan weet jij vast welk type hardloper je bent. Hierbij moet je denken aan de manier waarop je je voeten neerzet bij iedere stap die je zet. Hierbij wordt in hoofdlijnen onderscheid gemaakt tussen neutraal, supineren en overpronatie. Bij de eerste twee vormen kun je kiezen voor een neutrale hardloopschoen waar voldoende demping en flexibiliteit aanwezig is. Mensen die overproneren tijdens het hardlopen hebben last van het feit dat de voet te veel naar binnen kantelt tijdens de landing. Hiervoor zoek je een hardloopschoen met antipronatie en dus voldoende stabiliteit. Hardloopschoenen van adidas zijn er voor ieder type loper te verkrijgen. De basisregel is dat je altijd een maat groter kiest dan je normale schoenmaat. Draag ook de juiste hardloopsokken om blaren te voorkomen.

Adidas hardloopschoenen sale

Een goed paar schoenen om op te hardlopen is enorm belangrijk voor je gewrichten. Het risico op blessures daalt daarmee namelijk aanzienlijk. Bovendien loopt het veel prettiger als de schoenen qua demping en pasvorm bij je passen. Ook in de sale vind je altijd wel een paar hardloopschoenen van adidas. Het zijn vaak modellen van vorig seizoen, maar daar lopen ze zeker niet minder goed door. Zoek jij hardloopschoenen van adidas voor een mooie prijs, dan moet je zeker regelmatig de sale bekijken. Het aanbod varieert regelmatig. Bestel je vandaag, dan loop je morgen al een rondje op je nieuwe paar schoenen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help