Nike hardloopschoenen

14 Resultaten
Nieuwste collectie

14 Resultaten

Dames. Kijk goed of je een neutrale of overpronerende hardloper bent. Je hebt bij overpronatie namelijk een antipronatie schoen nodig om je voet meer steun te bieden en overmatig kantelen te voorkomen. De maten van dames hardloopschoenen van Nike lopen van maat 36,5 tot en met maat 43. Reken altijd een maat groter dan je reguliere schoenmaat.

Nike hardloopschoenen voor heren

Mannen zijn gemiddeld gezien zwaarder gebouwd dan vrouwen. Naast de bredere hiel hebben heren ook hardloopschoenen nodig die de gewrichten nog beter beschermen tegen de klappen van het landen van de voet. Nike hardloopschoenen voor heren hebben dan ook nog meer demping om het mannenlichaam tijdens het lopen te beschermen tegen de belasting van deze sport. Ook hier heb je weer keuze uit de neutrale en antipronatie schoen. Weet je niet zo goed hoe je voet precies landt, neutraal of overpronerend, laat dan eens een loopanalyse uitvoeren. De heren hardloopschoenen van dit merk lopen van maat 39 tot en met maat 47,5.

Nike hardloopschoenen in de sale

Bij wehkamp vind je niet alleen de allernieuwste modellen van Nike. Ook voor aantrekkelijke Nike hardloopschoenen aanbiedingen ben je hier aan het juiste adres. We vullen de sale regelmatig aan, bijvoorbeeld met de collectie van vorig seizoen. Dit doen we dan om ruimte te maken voor de nieuwste collectie van Nike. Houd de sale dan ook regelmatig in de gaten voor een actueel aanbod. Vind je een scherpe deal, kijk dan ook zeker eens bij de overige hardloopmode van Nike. Wil je niet lang wachten om je nieuwe paar hardloopschoenen te testen? Bestel je schoenen vandaag bij wehkamp, dan heb je je bestelling morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help