POP top teaser image

Kinderwagenaccessoires

Je baby brengt vrij veel tijd door in de kinderwagen. Om het je kindje zo comfortabel mogelijk te maken, hebben wij accessoires voor de kinderwagen voor je. Zo hebben we onder andere regenhoezen, voetenzakken en kinderwagenspanners. In de kinderwagen zitten is voortaan een feest voor je kindje!

37 Resultaten
Aanbevolen

37 Resultaten

Kinderwagen accessoires

Je wilt natuurlijk dat je kindje zo veel mogelijk kan genieten van het wandelen terwijl je kindje in de kinderwagen zit. Je kunt met de accessoires voor de kinderwagen de kinderwagen zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Meerijdplankje

Met een meerijdplankje kun je gemakkelijk je kind meenemen op het plankje. Dit kan handig zijn wanneer je kind geen zin meer heeft om te lopen of wanneer het erg druk is en je je kind dicht bij wilt blijven houden. Naast meerijdplankjes heb je ook een zitje die je achter de kinderwagen kunt hangen, waar je kindje lekker kan zitten terwijl je wandelt.

Parasol

Met de verschillende parasols, vind jij een parasol die niet alleen op jouw kinderwagen past, maar ook bíj jouw kinderwagen. Door de parasol blijft je kindje veilig uit de zon en kan je kindje zonder moeite voor zicht uit kijken.

Kleine accessoires

In de kinderwagen zie je natuurlijk al veel om je heen. Maar als je kindje even genoeg gezien heeft, is het natuurlijk wel zo leuk dat je kindje ook lekker kan spelen. De kinderwagenspeeltjes die je hier vindt zijn allemaal op te hangen in de kinderwagen. Wil je nou zelf ook wat ophangen aan de kinderwagen? Kijk dan eens naar de kinderwagenhaak van Luvion, hiermee kun je gemakkelijk een tassen ophangen aan je kinderwagen.

Vergeet niet om je kinderwagen goed te onderhouden, zet hem daarom altijd binnen droog neer en verzorg hem af en toe met een goede spray zoals de Buggy-Care spray van Koelstra. Zo houd je langer plezier van je kinderwagen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help