televisie & home cinema

Televisies

Een nieuwe tv kopen? Vind hier jouw nieuwe televisie in ons ruime assortiment televisies. Of je nu op zoek bent naar een LED tv, een OLED tv, een QLED tv,een 4K tv of een Smart tv, hier vind je jouw n ...

76 resultatensorteren op
aanbevolen

Televisies

Op zoek naar een nieuwe tv? Wij helpen je om de beste keuze voor jezelf en je woning te maken. Bekijk ons assortiment met topmerken als Samsung, Philips, LG en Sony. Onderstaand wordt beschreven waar je op kunt letten bij aanschaf van een nieuwe tv.

Wat is de meest geschikte tv grootte voor jou?

Om te bepalen wat jou ideale televisie is kun je kijken of de kijkafstand overeen komt met de ruimte die je beschikbaar heb voor je televisie. In de ideale situatie voor HD-ready en Full HD tv’s is een kijkafstand van 3 keer je beelddiagonaal(inch) het prettigst. Bij een 4k Ultra HD TV’s of OLED tv is door de hoge kwaliteit van het scherm kijkafstand minder van toepassing.

Wat is een 4K Ultra HD tv?

De nieuwe standaard in HD beeldweergave is 4K Ultra HD. Deze tv’s zijn 4 maal scherper dan Full HD tv’s, dit is 3840i x 2160p resolutie. Door de hoge pixeldichtheid en resolutie zie je ieder detail, bij elk schermdiagonaal, haarscherp. Let op: je overige apparaten moeten ook de 4K functie ondersteunen wil je alles in die kwaliteit kunnen waarnemen.

Wat is een OLED tv?

Voor de aller hoogste kwaliteit raden wij een OLED tv aan. Deze tv’s zijn superdun, energiezuinig en hebben de beste 4K beeldkwaliteit. Er is geen achtergrond verlichting nodig omdat iedere pixel zelf licht geeft. Ze zijn iets prijziger in vergelijking met reguliere tv’s, gelukkig krijg je daar ook heel veel voor terug!

Wat is het verschil tussen HD-ready tv en Full HD tv?

Het verschil tussen deze twee soorten beeldkwaliteit is het aantal pixels dat er in het beeldscherm weergegeven kan worden. HD-ready is 1280i x 720p en Full HD is 1920i x 1080p. Dit betekent dat Full HD een betere kwaliteit geeft dan een HD-ready tv. Deze tv’s zijn aan te raden als je op zoek bent naar een goedkope tv.

Wat is een smart tv?

Met een smart tv kun je verbinding maken met je eigen WiFi netwerk. Dit betekent dat je toegang hebt tot verschillende apps zoals Uitzending Gemist, Youtube, Spotify, Netflix, Facebook etc. Je kunt met je telefoon of pc verbinden en daarmee de tv bedienen.

3D beeldscherm

De meeste nieuwe tv’s beschikken tegenwoordig over een 3D functie. Om gebruik te kunnen maken van deze optie is een 3D bril nodig. Deze brillen kunnen actief of passief zijn, actief betekent dat de bril een batterij nodig heeft en daardoor scherper beeld geeft. Passief halveert de beeldkwaliteit maar werkt zonder batterij.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je TV voor 23:59 uur en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen de retourtermijn gratis retourneren.