Witte salontafels

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Een stijlvolle inrichting met een witte salontafel

Of je nu een moderne of landelijke inrichting hebt, witte meubels passen overal bij. Een salontafel mag natuurlijk niet ontbreken in de woonkamer. Zoek je een nieuwe salontafel in wit, bijvoorbeeld een design witte salontafel of een salontafel van wit hout, dan moet je zeker snel ons ruime aanbod bekijken.

Verschillende modellen

Voor iedere inrichting en stijl zijn er wel witte salontafels te vinden. Ga jij voor de moderne of klassieke inrichting, dan is een wit marmer salontafel of een salontafel van wit marmer met goud wel iets voor jou. De salontafel van wit marmer met goud laat zich heel makkelijk met diverse andere materialen en kleuren combineren, bijvoorbeeld een luxe bijzettafel. Een wit marmer salontafel is niet de enige stijl die bij een moderne inrichting past. Kijk ook zeker naar het aanbod van de salontafel in hoogglans wit. De salontafel in hoogglans wit is zowel als vierkant als rond model verkrijgbaar. Heb je veel strakke vormen in huis, dan past een salontafel vierkant in wit daar heel goed bij. Liever een ander model dan een salontafel vierkant in wit? Dan is een salontafel rond in wit een veel gemaakte keuze. De salontafel rond in wit is in zowel kleine als grote formaten beschikbaar. Zoek je een salontafel in wit voor een landelijk vormgegeven inrichting? Kies dan bijvoorbeeld voor een salontafel van wit hout. Wil je netjes de afstandsbediening kunnen opbergen, dan is de witte salontafel met lade ook een goede oplossing. Het merk W is een voorbeeld van een merk waarvan je een witte salontafel met lade kopen kunt.

Een design witte salontafel in de aanbieding kopen

Omdat iedereen van een aantrekkelijke korting houdt, is er niets mis met het kopen van een salontafel in de aanbieding. Misschien zoek je wel een salontafel in zwart wit of een ander model, maar wacht je nog tot er een geschikte tafel in de aanbieding komt. Bij wehkamp maken we regelmatig plaats voor de nieuwe collectie. Houd het aanbod in de sale in de gaten, het wisselt constant.

Een witte salontafel kopen bij wehkamp

Ga jij voor een van de salontafels in wit? Bij wehkamp zal je zeker slagen met het ruime aanbod van diverse salontafels van verschillende merken. We raden je aan het aanbod op je gemak te bekijken en wie weet kies je wel voor een heel ander model dan je in eerste instantie in gedachten had. Ga jij liever recht op je doel af of heb je geen tijd om uitgebreid te zoeken? Dan maak je gebruik van onze zoekfilters. Selecteer kenmerken die voor jou bij een salontafel belangrijk zijn, zoals merk en vorm. Je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm getoverd. Zorg jij dat we vandaag je bestelling hebben ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.