Transparante salontafels

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Geef je zithoek de finishing touch met een glazen salontafel

Je hebt je uiterste best gedaan om je zithoek gezellig in te richten. Een fijne bank, een leuke fauteuil, een zacht vloerkleed en kussentjes: je hebt het allemaal. Toch heb je het idee dat je iets mist. Als je ‘s avonds op de bank neerstrijkt om een filmpje te kijken en je geen plek hebt om je glas neer te zetten, besef je wat je zithoek mist. Een salontafel! Bestel je jouw salontafel bij wehkamp vandaag nog? Dan heb je deze morgen al in huis.

Creëer ruimtelijkheid met een glazen salontafel

Salontafels zijn er in allerlei soorten en maten. Heb je niet zo’n grote zithoek? Dan is het belangrijk om een salontafel te kopen die niet al te veel ruimte inneemt én een ruimtelijke uitstraling heeft. Onze tip? Bestel een salontafel van glas! Omdat je door het glas heen kunt kijken, valt deze salontafel nauwelijks op. Je zithoek behoudt zijn ruimtelijke uitstraling, maar jij hebt wel mooi je salontafel. Zo voorkom je dat je zithoek een krap allegaartje van meubels wordt.

Rond of vierkant

Wil je een salontafel van glas kopen? Bij wehkamp heb je de keuze uit diverse vormen. Heeft jouw interieur veel strakke lijnen? Bestel dan een glazen salontafel vierkant. Omdat een glazen salontafel vierkant dezelfde strakke lijnen heeft als jouw interieur, past deze hier perfect. Ook een goede match: een glazen salontafel langwerpig. Een rechthoekige salontafel heeft namelijk hetzelfde effect als een glazen bijzettafel vierkant.

Heb je meer ronde vormen in je interieur? Bestel dan een glazen salontafel rond bij wehkamp. Met een glazen salontafel rond geef je extra nadruk op de ronde vormen in huis. Een ronde salontafel is ook een goede match als je veel rechte lijnen hebt in je interieur en hier juist even vanaf wilt stappen.

Hout of metaal

Naast de vorm kies je ook zelf het materiaal van jouw nieuwe salontafel van glas in zwart. Fan van natuurlijke materialen? Bestel dan een salontafel van glas met hout. Deze glazen bijzettafel vierkant staat prachtig in een landelijk interieur, in een huis met Scandinavische stijl of in een bohemian interieur.

Heb je een industrieel interieur? Dan tippen wij de salontafel van glas met metaal. Metaal is een stoere materiaalsoort die perfect in een industrieel interieur past. De kans is groot dat je al meerdere metalen items in je industriële interieur hebt staan. Jouw nieuwe salontafel van metaal past hier dan ook perfect bij.

Waar zet je een salontafel neer

Een salontafel zet je altijd voor de bank. De salontafel moet niet te ver van de bank af staan, want je moet hier al zittend nog goed bij kunnen. Een bijzettafel heeft over het algemeen een kleiner formaat. Deze kun je ook naast de bank neerzetten.

Vandaag besteld, morgen al in huis

Bestel je jouw salontafel met glasplaat vandaag nog? Dan zorgen wij ervoor dat je deze eyecatcher morgen al in huis hebt. Dit betekent dat je jouw zithoek morgen al af kunt stylen met deze nieuwe aanwinst.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.