Leren hoekbanken

19 Resultaten
Aanbevolen

19 Resultaten

Ontdek het aanbod met hoekbanken van leer

Behalve dat leren banken en stijlvol uitzien, zijn ze ook nog eens erg praktisch. Het materiaal is meestal eenvoudig schoon te maken en kan goed tegen een stootje. We hebben verschillende leren hoekbanken van diverse merken, zoals BePureHome, Woood en ons eigen merk NOUS Living. De banken die je ziet, zijn gemaakt van leer of eco-leer. Bij eco-leer gaat het om een combinatie van echt leer en polyester. De banken zijn dan voor 70 procent van leer gemaakt en voor 30 procent van polyester. Bij het snijden van huiden blijven restanten leer over. De restanten worden vermalen en ingezet om de onderlaag van het eco-leer te maken. Om de stof vervolgens goed te beschermen, brengt de fabrikant een laag polyester aan.

Maak een keuze tussen hoekbanken in verschillende kleuren en modellen

De hoekbanken die je ziet op deze pagina zijn voorzien van heerlijke kussens die ervoor zorgen dat je heel comfortabel zit of ligt. Let er bij het kopen van een leren hoekbank altijd op of je een hoekbank links of rechts koopt. Bij een hoekbank links zit de hoek aan de linkerkant, bij een hoekbank rechts aan de rechterkant. Sommige hoekbanken staan op rechte pootjes, andere hebben juist schuingeplaatste pootjes. Ook als het gaat om de kleur heb je verschillende opties om tussen te kiezen. We hebben een zwarte leren hoekbank, leren hoekbank in cognac, legergroen of grijs.

Bestel je nieuwe leren hoekbank in industrieel ontwerp online bij wehkamp

Het fijne van bestellen bij wehkamp? Wanneer je grote items koopt, zoals een nieuwe bank of kast, hoef je je geen zorgen te maken over de verzending van het artikel. Dat regelen wij namelijk voor je. Je hoeft dus niet zelf in de weer met een bus of aanhangwagen. Soms is het zelfs mogelijk om tegen een extra vergoeding de bank op de gewenste plek neer te laten zetten en te laten monteren. Uiteraard nemen we dan ook het verpakkingsmateriaal weer mee. Twijfel je nog of je gaat voor een hoekbank? Bekijk dan ook eens ons assortiment met leren 3-zitsbanken en leren 4-zitsbanken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.