Zwarte bijzettafels

55 resultaten
aanbevolen

55 resultaten

Leuke en multifunctionele bijzettafeltjes in de kleur zwart

Je kunt veel met een bijzettafel in zwart. Gebruik de bijzettafel bijvoorbeeld als tafeltje naast je bed of zet je zwarte bijzettafel naast de bank, zodat er een plek is om een drankje en de afstandsbediening binnen handbereik neer te leggen. De zwarte bijzettafeltjes op deze pagina zijn er in verschillende vormen en van diverse materialen. Grote kans dus dat je een bijzettafel vindt die past in je interieur.

Een bijzettafel van zwart metaal of een bijzettafel in zwart van glas voor jouw industriële interieur

Metaal en glas zijn materialen die je vaak ziet in industriële interieurs. De bijzettafel van zwart metaal en de bijzettafel in zwart van glas passen daarom dan ook perfect bij een stoere en moderne inrichting. Vind je daarnaast niet ook dat een bijzettafel van zwart hout goed past in een industrieel interieur?

Een zwarte bijzettafel vierkant of een ronde bijzettafel?

Behalve de verschillende materialen van de bijzettafels hebben de tafels 'voor erbij' ook verschillende vormen. Bijvoorbeeld een zwarte bijzettafel vierkant of een bijzettafel in zwart rond. De vierkante en de ronde vorm van een bijzettafel in zwart rond passen in verschillende interieurs. Meestal worden ronde vormen gekozen in de landelijke en botanische interieurs, terwijl de vierkante vormen vaker terug te zien zijn bij een industriële en moderne inrichting. Welke vorm past het beste in jouw interieur?

Bijzondere en opvallende bijzettafel

Wil je een bijzettafel die bijzonder en opvallend is? Bekijk dan eens de bijzettafel met zwart en goud. Met deze bijzettafel kun je nog steeds alle kanten op, maar het is ook meteen een blikvanger in je interieur. Of kies een zwarte bijzettafel hoog en combineer deze met een lager bijzettafeltje. Geeft een leuk effect!

Vind je bijzettafel industrieel in zwart of een zwarte bijzettafel in een andere stijl

Is jouw inrichting industrieel en zoek je daarom naar een bijzettafel industrieel in zwart? Dan is er genoeg om uit te kiezen op deze pagina! Populaire woonmerken als Riverdale, WOOOD en BePureHome hebben bijzettafels in deze stijl in het assortiment. Naast een industriële bijzettafel zijn er ook veel zwarte bijzettafels die passen in een landelijke, moderne of botanische woonstijl. Wist je dat je bij wehkamp ook andere soorten zwarte tafels kunt kopen, bijvoorbeeld een zwarte eettafel of salontafel.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.