Zuiver bijzettafels

24 Resultaten
Aanbevolen

24 Resultaten

Zuiver bijzettafel: Nederlands design

Zuiver is een Nederlands designlabel dat salontafels, eettafels, bijzettafels en ander meubilair met een zuivere afwerking ontwerpt. De Zuiver bijzettafel is dan ook te herkennen aan zijn strakke, moderne uiterlijk. Dit merk onderscheidt zich door unieke combinaties van materialen, vormen en kleuren. Weet dus dat je met een bijzettafel van Zuiver een uniek ontwerp in huis haalt!

De unieke vormen van Zuiver

Zuiver bijzettafels zijn te vinden in alle vormen en kleuren. Zo zijn er bijzettafeltjes met een vierkant blad, een rond blad, al dan niet met opstaande randen, of een uniek hexagon blad. De bladen rusten op één, drie, vier of meer poten in unieke vormen. Dit voegt aan je interieur een bepaald verrassingselement toe. Qua kleur kies je uit een bijzettafel in het wit van Zuiver, een bijzettafel van Zuiver in het zwart of een meer opvallende kleur.

De materialen van Zuiver

Kies voor een prachtige Zuiver bijzettafel met een marmer blad of een Zuiver bijzettafel van koper. Daarnaast is er een bijzettafel van Zuiver van goud, perfect als op zoek bent naar een high end design bijzettafel. Of ga voor een houten, stalen, ijzeren of metalen bijzettafel in een basiskleur. Een bijzettafel van Zuiver in het zwart of een bijzettafel in het wit van Zuiver past namelijk overal bij.

Welke bijzettafel past bij mij?

Zoals je ziet, heeft Zuiver veel bijzettafels in zijn assortiment, stuk voor stuk uniek. Hierdoor is er voor iedereen iets moois te vinden. Een houten bijzettafel of een bijzettafel van Zuiver in het zwart of wit staat mooi in een Scandinavisch of Japandi interieur. Een Zuiver bijzettafel van koper staat weer prachtig bij industriële interieurs, terwijl een Zuiver bijzettafel met marmer een klassieke en luxueuze uitstraling biedt. Als je veel vierkante vormen in je zithoek hebt, zoals een vierkant vloerkleed of een vierkante salontafel, is het leuk om wat ronde vormen aan je woonkamer toe te voegen, bijvoorbeeld een bijzettafel met een rond blad.

Hoe groot moet mijn bijzettafel zijn?

Welke maat bijzettafel je neemt, hangt er grotendeels van af hoeveel plaats je voor het tafeltje hebt. Daarnaast wil je niet dat de tafel opvallend groot of klein is ten opzichte van je bank en ander meubilair. Gebruik je de bijzettafel als salontafel? Dan is het leuk meerdere bijzettafels van verschillende formaten en hoogtes bij elkaar te zetten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help