Dutchbone bijzettafels

12 Resultaten
Aanbevolen

12 Resultaten

Dutchbone bijzettafel: functioneel en stijlvol

Een bijzettafel is een handig hulpmiddel in huis, omdat je het tafeltje dankzij het formaat overal neerzet en gemakkelijk verschuift. Wil je bovendien een bijzettafel die er stijlvol uitziet? Neem dan een bijzettafel van Dutchbone.

Bijzettafels in verschillende stijlen

Zoek je een bijzettafel met een aparte look? Of wil je graag een bijzettafel die past in jouw strakke interieur? Dan zit je goed bij Dutchbone! Asymmetrisch, rond, rechthoekig: het zijn allemaal vormen bijzettafeltjes die Dutchbone in het assortiment heeft. Ook het materiaal verschilt. Zo heb je ze van glas, maar ook van aluminium, staal, hout of een combinatie van deze materialen.

Dutchbone bijzettafel crane

De Dutchbone bijzettafel crane is toch nét even anders dan een normale bijzettafel. Het glazen blad wordt namelijk gedragen door een kraanvogel en is daarmee direct een geweldige blikvanger in jouw woning.

Dutchbone bijzettafel set van 2

Bij de Dutchbone bijzettafel set van 2 hebben beide tafeltjes een andere hoogte. Dat geeft een leuk effect als je de tafeltjes naast elkaar zet. De tafeltjes kunnen dienst doen als tafel om je drankje op te zetten, maar zijn ook erg handig om te gebruiken als tafeltje naast je bed.

Dutchbone bijzettafel in goud of zwart

Behalve dat de bijzettafels van Dutchbone er stuk voor stuk anders uitzien door de verschillende afmetingen, diverse vormen en materialen variëren ook de kleuren van de bijzettafels. Zo heb je onder andere een Dutchbone bijzettafel in goud of een Dutchbone bijzettafel in zwart.

Koop ook je salontafel en bank van Dutchbone

Dutchbone is een populair Nederlands merk dat meer in het assortiment heeft dan alleen bijzettafels. De collectie bestaat namelijk ook uit tafels en banken. Bestel vandaag nog jouw nieuwe items van Dutchbone en we laten het morgen al bij je thuis bezorgen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.