Groene bijzettafels

17 Resultaten
Nieuwste collectie

17 Resultaten

Geef jouw interieur een opkikker met een bijzettafel in het groen van wehkamp

In elk huishouden in Nederland vind je minstens één bijzettafel. Een bijzettafel met groen marmer is handig naast de bank om je telefoon een plekje te geven, of om een boek of de afstandsbediening op neer te leggen. Een groen tafeltje doet ook prima dienst als voetenbankje. Je ziet steeds vaker een groen bijzettafeltje als alternatief voor een groene salontafel. Zo heb je meer loopruimte in het midden van de woonkamer. Een groen bijzettafeltje is een stuk flexibeler. Je verplaatst het makkelijk even naar een andere plek in je woonkamer. In de hal staat een bijzettafel in olijfgroen trouwens ook helemaal niet verkeerd. Je legt je sleutels en je telefoon hierop als je je jas uitdoet. Zo hoef je nooit meer naar je sleutels te zoeken!

Je groene bijzettafel slim combineren

We zijn allemaal dol op groen. De urban jungle is een stijl die je in steeds meer interieurs terug ziet komen. Combineer je bijzettafel in het groen met goud accenten. Een kandelaar op je bijzettafel in mintgroen geeft een warm effect. Heb je thuis een gietvloer? Een bijzettafel in het groen staat op zo’n vloer prachtig.

Verschillende materialen bij wehkamp

Veel groene bijzettafels zijn van hout of metaal gemaakt. Maar kijk ook eens naar een bijzettafel in het groen van marmer of een bijzettafel van ijzer. Dit sluit geweldig aan bij je moderne interieur. Bij de aanschaf van een bijzettafel kijk je niet alleen naar de materialen, maar ook naar de vorm. Strakke vormen in je interieur verzacht je door groene ronde bijzettafels toe te voegen. Wil je je bijzettafel in een hoek zetten? Kies dan voor een vierkante bijzettafel.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help