Merken

SwaddleMe

Bezorg je kind de nachtrust die het zo hard nodig heeft met de SwaddleMe inbakerdoeken. Deze doeken zijn ontworpen volgens een uniek systeem en groeien mee met je kindje. Met het SwaddleMe babybedtext ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

SwaddleMe

Als ouder ben je bekend met de slapeloze nachten. Zeker de eerste maanden kan je kindje je volledig uit je nachtritme halen. Je baby valt natuurlijk niets te verwijten en met alle liefde troost jij je kindje weer in slaap. De inbakerdoeken van SwaddleMe kunnen een positieve bijdrage hebben aan de brakke nachten. Je wikkelt je baby veilig in en het valt heerlijk in slaap en de kans op huilend wakker worden is aanzienlijk verkleind. Je baby heeft een fijne nacht en jij dus ook.

Rustige en veilige slaaphouding

De SwaddleMe inbakerdoeken zorgen voor een rustige en veilige slaaphouding voor je baby. Door deze veiligheid slaapt je kleintje beter door. De inbakerdoeken van SwaddleMe zijn zo ontworpen dat de overgang van ingebakerd slapen naar zelfstandig slapen in een dekentje vlekkeloos verloopt. De doeken zijn in diverse maten verkrijgbaar en ook in multiverpakkingen. Zo kan je kind elke nacht in een schone doek heerlijk slapen.

Vrolijke prints

De SwaddleMe doeken zijn vormgegeven met vrolijke prints, met bijvoorbeeld dieren in allerlei kleuren. De dekens zijn schattig en stoer tegelijkertijd. SwaddleMe maakt gebruik van comfortabel materiaal dat de temperatuur van je baby reguleert. Je kindje zal het daardoor niet te koud of te warm krijgen. En als je baby een schone luier nodig heeft is dat ook geen probleem. Het is namelijk mogelijk om alleen de onderkant los te maken, zodat je gemakkelijk bij de luier kan. De SwaddleMe kraamcadeaus zijn ook erg leuk om te geven.