Merken

Mountain Peak

Ga lekker de natuur in met Mountain Peak outdoor wandelschoenen. Deze kleding- en schoenenlijn van Scapino is speciaal ontworpen voor de natuurliefhebbers onder ons. Deze outdoor wandelschoenen zijn g ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Mountain Peak

Als de zon schijnt, ben jij buiten aan de wandel. Je ideale vakantie breng je al lopend door, waarbij je prachtige natuurgebieden ontdekt. En hardlopen doe je ook het liefst in de frisse buitenlucht. Lekker buiten zijn vraagt om goede kleding die je beschermt tegen de elementen. Stevige wandelschoenen bijvoorbeeld, of een handige afritsbroek voor als dat zonnetje toch nog door komt. Zoek je naar betaalbare outdoorkleding? Dan kies je voor Mountain Peak van Scapino.

Voor het hele gezin

Mountain Peak heeft voor kinderen en volwassenen een hele lijn sportkleding en outdoor-outfits, zodat je met zijn allen op pad kan. De collectie bestaat uit broeken, schoenen en jassen voor de echte outdoormens. Maar er is ook speciale sportkleding, zoals voor voetbal, yoga en Mountain Peak yoga om even helemaal een te zijn met de natuur.

Binnenkort al in huis

Bestel vandaag nog je outfit van Mountain Peak en wij bezorgen het de volgende werkdag bij je thuis.