Jurken & rokken

Scapino heeft een merklijn ontwikkeld, speciaal voor buitensporters. Met de kleding van Mountain Peak ben jij op alles voorbereid! Wandelen, wintersport: noem het maar op en Mountain Peak heeft de juiste kleding voor je. Hier vind je het totale aanbod Mountain Peak voor dames, heren en kinderen. Ontdek het en bestel direct!

Mountain Peak

Als de zon schijnt, ben jij buiten aan de wandel. Je ideale vakantie breng je al lopend door, waarbij je prachtige natuurgebieden ontdekt. En hardlopen doe je ook het liefst in de frisse buitenlucht. Lekker buiten zijn vraagt om goede kleding die je beschermt tegen de elementen. Stevige wandelschoenen bijvoorbeeld, of een handige afritsbroek voor als dat zonnetje toch nog door komt. Zoek je naar betaalbare outdoorkleding? Dan kies je voor Mountain Peak van Scapino.

Voor het hele gezin

Mountain Peak heeft voor kinderen en volwassenen een hele lijn sportkleding en outdoor-outfits, zodat je met zijn allen op pad kan. De collectie bestaat uit broeken, schoenen en jassen voor de echte outdoormens. Maar er is ook speciale sportkleding, zoals voor voetbal, yoga en Mountain Peak tennis. De schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 28 tot en met 42, de kleding in de maten 116 tot en met 176 (kinderen), 46/S tot en met 54/2XL (heren) en 36/S tot en met 44/2XL (dames).

Sportief gekleurd

De kleding van Mountain Peak is voorzien van robuuste, sportieve en natuurlijke tinten. Bruin, zwart, wit en grijs voeren de boventoon en worden aangevuld met blauw, roze en oranje. De kleding is comfortabel, ademt en vangt transpiratievocht goed op. De wandelschoenen omhullen de voeten en bieden steun aan de enkels. Dat wordt comfortabel wandelen. De heerlijke jassen houden de wind buiten. Dat geldt ook voor regen, want ze zijn waterafstotend. En als je dan de perfecte bergtop of een prachtig zandstrand hebt gevonden, dan ben je zo omgekleed in de collectie Mountain Peak yoga om even helemaal een te zijn met de natuur.

Binnenkort al in huis

Bestel vandaag nog je outfit van Mountain Peak en wij bezorgen het de volgende werkdag bij je thuis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.