Oogschaduw

Het leuke aan oogschaduw is dat je het heel subtiel kan aanbrengen of er echt de aandacht mee naar je ogen kan trekken. Perfect dus voor naar het werk én een avondje uit! Met de keuzes in kleuren en merken binnen ons aanbod oogschaduw ga jij elke dag voor een andere look.

54 Resultaten
Aanbevolen

54 Resultaten

Oogschaduw

Sprekende ogen, die heb je van jezelf al. Met oogschaduw maak je ze alleen nóg sprekender. Zodra je het aanbrengt boven je oog met een kwastje of je vinger zie je meteen het verschil. Uiteraard zijn er heel wat manieren waarop je oogschaduw kunt toepassen om je oog groter of wijder te doen lijken. Daarbij is vooral de plaats waarop je de make-up opbrengt en de kleur die je ervoor kiest van belang. Wat je favoriete stijl ook is, wij hebben de oogschaduw die jij zoekt. Meer dan 50 verschillende soorten om precies te zijn. Kijk eens rond in ons uitgebreide assortiment met topmerken als L’Oréal Paris, Anastasia Beverly Hills, Max Factor en Maybelline New York. Bovendien kun je bij ons heel eenvoudig voorselecteren op de kleur die je wilt hebben. Een vinkje is alles wat je nodig hebt om direct de juiste tinten voor je te zien. Zelfs op basis van je budget kun je een voorselectie maken, zodat je altijd oogschaduw ziet in jouw prijsklasse. Veel plezier met je nieuwe aankoop!

Kwaliteit voor een goede prijs

Voor onze oogschaduw geldt precies hetzelfde als voor al onze andere producten: we willen jou graag voorzien van hoogstaande kwaliteit, maar dan wel voor een goede prijs. Met die verhouding zit het wel goed, zoals je kunt zien in onze collectie. Daarnaast zorgen we ervoor dat je heel snel en eenvoudig je bestelling kunt plaatsen en afrekenen. Wij nemen de rest voor onze rekening. En mocht je niet tevreden zijn over de geleverde oogschaduw, dan helpt onze serviceafdeling je verder.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.