Rimmel London mascara

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Laat je ogen stralen met Rimmel London mascara

Gebruikers van Rimmel weten natuurlijk allang dat dit een uniek cosmeticamerk is en genieten volop van Rimmels producten. Rimmel is namelijk een van de oudste cosmeticamerken dat nog steeds bestaat. De eerste Rimmel winkel werd in 1834 geopend in London. Door de jaren heen is dit merk altijd creatief en innovatief gebleven. Daar hebben we nu nog steeds profijt van! Ben jij op zoek naar mascara waterproof van Rimmel London, Rimmel London mascara Black, Scandaleyes Reloaded of Wonder Luxe Volume mascara? Dan helpen wij je graag verder.

Welk type mascara zoek je

Iedere vrouw is anders en daarom biedt Rimmel je verschillende mascara’s aan. Denk aan de mascara Waterproof Rimmel London – handig voor een emotioneel afscheidsfeestje van je collega – of Scandaleyes Reloaded voor een avondje stappen. Voor een avondje uit breng je natuurlijk ook wat Rimmel oogschaduw en Rimmel eyeliner aan! Of je nu voor Wonder Luxe Volume mascara, Rimmel London mascara Black of een ander type mascara gaat; om een onberispelijk resultaat te krijgen, is het belangrijk dat je de mascara op de juiste manier aanbrengt.

De beste manier om Rimmel London mascara aan te brengen

Rimmel London mascara is make-up die je wellicht dagelijks aanbrengt, maar hoe doe je dit nu op de juiste manier? Begin bij de aanzet van je wimpers om een goede basis te creëren en werk vervolgens zigzaggend naar boven toe. Wil je een tweede laag aanbrengen? Dan wacht je het beste een minuut. De eerste laag moet gedeeltelijk drogen, maar niet helemaal. Anders krijg je spinnenpoten. Weersta de neiging om het borsteltje in het flesje te pompen om meer mascara op het borsteltje te krijgen. Door te pompen droogt je mascara sneller op – hartstikke zonde.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help